Co prawda nie jestem tu za długo (na forum) ale jak tam przymiarki do założenia osobnego działu Kuj-Pom?
Printable View
Tak jak napisał kolega Mirasek. Najwidoczniej padła Ci któraś świeczka lub kilka. Szczerze do tego nie potrzeba stricto specjalisty do Alf. Lecz być może faktycznie lepiej żebyś nie był jego pierwszym Alfistą z tym motorem. Zapewne każdy z nas ma swojego człowieka zaufanego i generalnie kogokolwiek się spytasz poda Ci swój adres.
co tu tak cicho
Slonce wyszlo to kazdy przy aucie grzebie :D czysci poleruje itd :D
Racja, niedzielne popołudnie, dzisiejsze popołudnie spędzone przy Wisience... Chyba mam najczystsze auto na parkingu :D
no to panowie, zapraszamy do tematu: http://www.forum.alfaholicy.org/spra...morskiego.html i prosimy o wsparcie :) temat został założony jakiś tydzień temu :)
co jest panowie zasypało was jakaś cisza
nie zasypalo:) ale racja cos cisza sie zrobila
Co powiecie na spota w majowy weekend? Wiem, że wpip czasu jeszcze, ale może pomyslimy powoli o paintballu w Grudziądzu? :) bo wcześniej to chyba nie będzie na to pogody
Adi ja jak najbardziej za:) blisko bede miec:)
zobaczymy blizej maja co i jak
PS bede w CSW w przyszlym tygodniu jakos po poludniu we wtorek lub czwartek:)
- - - Updated - - -
tutaj maly link na szybko:
http://www.alfagrudziadz.pl/index.ph...d=89&Itemid=81
nie wiem czy jeszcze gdzies cos w CG jest , to juz musza starsi stazem mieszkancy sie wypowiedziec:)
Weekend majowy to może będzie dobra opcja na paintballa, ale bliżej tego terminu postaram się coś zorientować. Znam trochę właściciela, może coś wynegocjuję :) Patrząc na ogólny cennik to nie jest to tania impreza - pełen kombinezon ze sprzętem 70-90 zł. Uzbieramy dość chętnych?
Jak czas pozwoli "ekipa" z Torunia jest chętna ale to wiecie i bez mojego wpisu :P
tak Adi to ten po prawej stronie jak sie jedzie do Real, kolo Czarciego Mlynu
zobaczymy co Mask wymysli:), jak cos mi Swiecie tez pasuje
Dzisiaj miałem kolejną próbę zwabienia kolejnego użytkownika AR 147, do nas! Zostawiłem mu namiary do siebie, będzie potrzebna pomoc przy podłączeniu się do kompa, także realne szanse są! Jak nie to szantaż :D
widze ze sila perswazji Kuba dziala:), tak trzymac:)
bieganie po lesie w którym ustawione są przeszkody, opony, małe okopy, jakies parkany, drewniane zasłony i zezłomowany kaszlak :D za sprzęt (umundurowanie, maska, marker) i 200 kulek życzą sobie 50 zł/os. kolejne 100 kulek płatne 10 zł. link: http://www.paintball-topolinek.pl/
Lepiej mi przypadły do gustu Atomice, no i mają tam też więcej ochraniaczy do użytku :)
Z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życze wszystkim smacznego jajka i mokrego śniegowego dyngusa pozdrawiam
A kogóż to za cichociemna Alfa na klubowych ramkach stała na oś. Lotnisko przy Skate Parku? :)
Załącznik 90412
To Bella kolegi malarate, ale on mimo wstępnego zapału do uczestnictwa w spotach nigdy nie odpowiada na zgłoszenia :P Ramki klubowe odziedziczył po poprzednim właścicielu, bodajże Piotr_30 :)
Smacznego jajka Panowie i Panie :D
Wielkanocnego Królika już ulepiliście ? :D
A tą alfę często mijam na mieście :) ale fakt na spocie nie było jej :P
W sprawie poruszanego już tematu powstania kącika kuj-pom...
http://www.forum.alfaholicy.org/spra...ionalnych.html
jest ankieta, dajcie Swój głos jak to widzicie :)
poszlo, jak na razie 10 glosow i wszystkie na tak:)
Szkoda, że te zmiany planują zrobić tylko dla idei zmian, a nie poprawy komfortu nas, użytkowników. Fajnie, że będzie nasz dział kuj-pom, ale mniej widoczny, ukryty jako poddział, niewidoczny z głównej strony forum - to nie przysporzy nam w nim więcej odwiedzin, raczej odwrotnie.
lepsze to niz nic
W koncu dosiadłem i zagłosowałem też :)
Dobrze,że osobno będzie tak jak wyżej lepsze to niż nic :) ale będzie można działać w koncu na nasz region,
Również jestem podobnego zdania co Karol, taki sposób rozwiązania nie ułatwi nikomu dostępu do naszego rejonu, a nawet może utrudnić... Dziękować tylko twórcom forum, że osoby niezarejestrowane mają pełen dostęp do zawartości forum i mogą przed rejestracją pogrzebać w jej zawartości. Wg mnie dział Fora regionalne powinien pozostać na swoim miejscu, a jeżeli nie chcą zreorganizować go na podział województw powinni podzielić je np na części Polski a niżej dać pod-fora w postaci województw!
również dałem swój głosik i się wypowiedziałem :) moim zdaniem ich rozwiązanie jest lepsze niż to co teraz, ale faktycznie chyba nie powinni ukrywać województw.
Dziękuję koledzy za wskazanie mnie na miejsce moda :)
hej witam dolaczam do waszego grona cgr podobaja mi sie takie zloty itd jak mialem calibre tez bylem w takim gronie mam alfe 5 miesiecy ale ciezko mi jest ja ogarnac a pytan bez liku
witamy nowego alfaholica na forum:)
witamy nowego kolege a ciekawe czy mask wie gdzie ja parkuje:)
- - - Updated - - -
zagadka
Pewnie, ze wie :D już nawet gdzieś o tym pisał :D
poczekam niech Mask potwierdzi
A jaki masz kolor auta? I jakie blachy? :D