Jeden woli marsa, i drugi snickersa..
Kolejny twierdzi ,ze to i to jedno wielkie g...
Za ta cene u kolegi mozna kolor felgi zmieniac co sezon ;)
Jak dla mnie kolor srebrny strasznie oklepany, zwylky jak margaryna..
Sorry za offtopa ;/
Wiadomo, każdy ma swój gust, nie chciałem nikogo urazić tym postem. Mi osobiście się nie podoba, gubi się ten kolor. Dla innego może być rewelacja ;)
Ja już prawie odebrałem swoje. Fotka z malowania Załącznik 98946
Za kompletną usługę 450zł w Nysie. Malowane lakierem wodnym a nie proszkowo. Proszkowo, to ponoć jak już nic innego się nie da z nimi zrobić, tj najłatwiej ;)
No zobaczymy. Póki co lakier się trzyma ;) Ja jestem zadowolony
witam wprowadziłem do sprzedazy nowe opony w atrakcyjnych cenach zainteresowanych zapraszam 500401339
Polecam usługi tego użytkownika :) robiłem u niego dwa komplety kół 17'' zender le mans na biało oraz 18'' felgi do gt "telefony" z wersji blackline w kolor "niby chrom" (efekt kosior) i jestem mega zadowolony. co do terminów nie wypowiadam się bo mi nie zależało na czasie co do ceny to niewygórowana jak na Wrocławskie warunki
We Wroclawiu na Strzegomskiej biora 50zł za szt. samego piaskowania.
POLECAM
Odnowię temat. Gdzie we Wrocku polecacie renowacje felg?
No a próbowałeś tu gdzie większość osób z tego tematu malowała malowaniefelg.com ? ja będę tam dzwonił, ale to za jakiś czas, bo jestem ciekawy jaki koszt za kpl. 17'
Jutro jadę właśnie tutaj http://www.malowaniefelg.com . Ja mam problem ,bo mam polerowany przód felg i jest troche przetarty. Ciekawe czy coś takiego zrobią.
No jest na stronie napisane -polerowanie, więc wydaje mi się, że powinni ogarnąć temat. To jak mógłbyś zapytać się przy okazji jaki jest koszt malowania kpl 17' na gotowo, to będę wdzięczny ;)
mam dojscie w walbrzychu jakby ktos byl zainteresowany do hydrografiki kpl felg 17 koszt 300 zl a jezeli w 2 kolorach np rotor inny i rant inny 380 przy wiekszej ilosci moge zaloatwic znizke
http://www.malowaniefelg.com/ Malowanie u nich felg to koszt 70-100zł sztuka. W zależności od koloru lakieru.
Lakierowanie u nich ok,problem jest tylko z polerką ,bo nie zabezpieczają póżniej niczym.
Robiliście samo malowanie ? Czy w regeneracje wchodzi też prostowanie ewentualne uzupelnienie ubytkow ? Mam jedną felge 16tke uszkodzona i jezeli cena jest faktycznie niska to bardziej rozsadne by bylo zrobić komplet.
Za prostowanie płacisz dodatkowo. Cała reszta jest wliczona w koszt regeneracji.
U mnie to wyglądało tak:
4x 15" - 2 felgi do prostowania, regeneracja, założenie opon, wyważenie - 500zł
4x 17" - ściągnięcie opon, regeneracja, założenie opon, wyważenie - 400zł
Czyli wychodzi, że za prostowanie ekstra 5 dych od felgi się dopłaca.
Podepnę sie tutaj pod temacik.Kto zna coś okolice Zgorzelca jakiegoś speca od prostowania alusów? Może być dalej , najlepiej do 100km :)
Też mam problem z alufelgami. A właściwie jedną, wjechałem na krawężnik - ciśnienie było słabe i powstało spore wgniecenie. Zastanawiam się czy da się to jakość zredukować - bez konieczności zakup nowej felgi.
Wygląda to mniej więcej tak:
Załącznik 189967
Chińska felga temu się tak stało.ORI lub markowa by się wgieła lekko i to wszystko.
No właśnie, miękkie są jak g...
I zastanawiam się czy samemu to prostować czy zlecać to komuś.
Tutaj czytam - LINK, że teoretycznie jest to możliwe. Gadałem już z gościem, to od 80 zł w górę jeżeli chodzi o ceny. Także nie wiem.
pytaj w http://malowaniefelg.com
osobiście nie, ale widziałem wiele felg robionych u niego i nie ma się do czego przyczepić.