To ja również bym poprosił o dopisanie :)
Printable View
To ja również bym poprosił o dopisanie :)
Witam,
Proszę o dopisanie mnie do listy
Witam,
Proszę także o dopisanie mnie do listy zamawiających.
Pozdrawiam,
Pio84
Mów Mistrzu co tam słychać...jak, kiedy i co tak długo :)
Ja wiem że chcielibyście zmieniarki już, teraz, natychmiast!
Ale miejcie na uwadze że nie tylko tym się zajmuje.
Dopiero teraz wróciłem do domu. Dzisiaj raczej konkretów nie będzie.
Cierpliwości.
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
Oczywiście wszyscy chętni dopisani do listy rezerwowej.
I jakoś tak cicho się zrobiło
Rety, dajcie mu czas... Odwala kawał dobrej roboty dla nas.
Chłopaki nie wiem czy to jakoś mogłoby pomóc ale ja często przejeżdżam przez Czechowice Dziedzice (a tam można odebrać nasze cudeńka osobiście) i ewentualnie mógłbym część zamówionego sprzętu odebrać i chłopakom z okolic Katowic podrzucić w jakiś czwartek na 3 Stawy. Choć nie wiem czy nie zrobi się zamieszanie. Natomiast jeśli w jakiś sposób może to usprawnić "wysyłkę" to jestem do dyspozycji :) a na pewno większosć z nas chciałaby już mieć zmieniarkę zamontowaną w Alfiątku hehehehe :) pozdro
Matrix nie zrozum mnie zle ale chyba masz troszku za mało postów i za krótko jesteś na forum , żeby ktos Ci powierzył sprzęt o takiej wartosći:D:D:D
Ale to juz wasza aprawa:D:D
Ciekaw jestem ile ori zmieniarek wyląduje na Bazarze, chodź ja swoją zostawiam na wszelki...
Ja również mogę odebrać z Czechowic, praktycznie co czwartek tamtędy przejeżdżam. Do Katowic, Chorzowa, Rudy Śląskiej i wszystkich okolicznych miast również mogę podrzucić jak komuś to pomoże. Pisać na PW lub tu, gdzie chcecie (jeżeli w ogóle chcecie) żeby je podrzucić.
Garść informacji:
Okazuje się że ilość chętnych przewyższyła stan magazynu.
Bez względu na to czy będzie to 40 czy 50szt.
Dlatego też trzeba będzie zamówić prosto od producenta.
Wydłuży to czas realizacji zamówienia do ok 2 tygodni, licząc od dnia kiedy dokonam CAŁEJ płatności.
Nie mam możliwości przyśpieszyć tego - jeśli komuś taki termin nie odpowiada, mogę wypisać z listy - zmieniarki za cenę 309zł są dostępne od ręki na allegro.
Ten termin nie zależy od tego czy zamówię 40 czy 50 szt - dlatego postanowiłem wciągnąć listę rezerwową do głównego zamówienia.
Od jutra zaczynam wysyłać PW z numerem konta i resztą danych do przelewu.
GORĄCA PROŚBA BY PRZECZYŚCIĆ SKRZYNKI PW
Finalnie wychodzi to tak:
Zmieniarka 160zł/szt
Przesyłka - Paczka pocztowa priorytetowa 13zł
(Gabaryt A, waga 1-2kg)
Jeśli ktoś życzy sobie odbiór osobisty w Szczecinie, proszę umieścić taką adnotacje albo w przelewie albo w mailu/PW zwrotnym.
Im szybciej się uwiniemy z płatnościami, tym szybciej płacę, zamawiam i otrzymuje.
Święta za 3 tygodnie - tylko od nas zależy czy zmieniarki będą przed czy po nich.
Jeśli są jeszcze chętni - będę dopisywał do ilości 50szt w miejsce osób wypisujących się.
Jak z gwarancją? Wciąż za Twoim pośrednictwem?
Jest opcja FV?
Pzdr!
Może i Wam łatwiej odebrać z Czechowic, ale wprowadzi to zamieszanie między mną i Firmą
Bo jak udokumentować że tyle i tyle ma być wydane a tyle i tyle zostało wydane?
Ponadto komu? Skąd Firma ma wiedzieć czy wydaje właściwej osobie?
Ja tylko chciałem jakoś pomóc ale ok cuoreventi skoro zacząłeś rozmowy z firmą to faktycznie doprowadź to do końca :) i tak Wszyscy będą bardzo Ci wdzięczni za to że odwaliłeś kawał niezłej roboty :) czekam na PW z danymi do przelewu pozdro :)
1 rok gwarancji, bezpośrednio od producenta.
Czy ja, czy firma to tylko pośrednik.
FV masz na myśli na jedną sztukę?
Czy chcesz na całość 50 szt? (na Ciebie zamiast mnie)
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
Inna ważna kwestia - w sumie do przedyskutowania zanim polecą wpłaty.
Mogę wysłać zmieniarki hurtem do jakichś większych miast i sobie odbierzecie na zlocie regionalnym czy w inny sposób
Tyle tylko że do kogo i z jakiego miasta?
Wydaje mi się, że jednak najlepsza będzie opcja żeby zajęła się tym jedna osoba- cuoreventi, skoro już zacząłeś temat i myślisz że nie będzie problemu byś zajął się wysyłką, myślę że będziesz najlepszą osobą do załatwienia sprawy:)
Im więcej ludzi będzie w tym uczestniczyć, tym więcej rzeczy może pójść źle:)
Znająć życie nawet wpłaty będą się jakiś czas ciągnąć, ktoś się wykruszy a ktoś nowy wejdzie na listę, szkoda marnować czas na dodatkowe komplikacje.
Takie jest moje zdanie.
Dopisz mnie do listy
ja mieszkam w Bielsku to jest jakies 15 km od czechowic jak cos ...
można się jeszcze dopisać?
Nie komplikujmy.... jak zajmuje się tym cuoreventi ,to niech już tak pozostanie.
A my wszyscy uzbrojmy się w cierpliwość :)
Dopisuje do rezerwy. Z dużą szansą że wskoczysz do listy głównej.
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Jest Was kilku z Lublina, czy mógłbym wysłać część do GrzesiekK. w jednej paczce?
To samo Śląsk - Omen?
Wielkopolska - Barat? Przemko?
Warszawa - YonasH?
Wrocław - pafka?
3miasto - Jimmy?
omen jutro wraca do PL na stałe. Tak, tak już spakowany jestem ;)
nie ma problemu ;)
zajmę się tym bez problemu na śląsku ;)
Ok, tylko pytanie teraz kogo znasz z listy i możesz "ogarnąć" odbiorem osobistym
Kiedy dostanę dane do przelewu
czytaj ze zrozumieniem wszystkie posty.
jutro
Garść informacji:
Okazuje się że ilość chętnych przewyższyła stan magazynu.
Bez względu na to czy będzie to 40 czy 50szt.
Dlatego też trzeba będzie zamówić prosto od producenta.
Wydłuży to czas realizacji zamówienia do ok 2 tygodni, licząc od dnia kiedy dokonam CAŁEJ płatności.
Nie mam możliwości przyśpieszyć tego - jeśli komuś taki termin nie odpowiada, mogę wypisać z listy - zmieniarki za cenę 309zł są dostępne od ręki na allegro.
Ten termin nie zależy od tego czy zamówię 40 czy 50 szt - dlatego postanowiłem wciągnąć listę rezerwową do głównego zamówienia.
Od jutra zaczynam wysyłać PW z numerem konta i resztą danych do przelewu.
GORĄCA PROŚBA BY PRZECZYŚCIĆ SKRZYNKI PW
Finalnie wychodzi to tak:
Zmieniarka 160zł/szt
Przesyłka - Paczka pocztowa priorytetowa 13zł
(Gabaryt A, waga 1-2kg)
Jeśli ktoś życzy sobie odbiór osobisty w Szczecinie, proszę umieścić taką adnotacje albo w przelewie albo w mailu/PW zwrotnym.
Im szybciej się uwiniemy z płatnościami, tym szybciej płacę, zamawiam i otrzymuje.
Święta za 3 tygodnie - tylko od nas zależy czy zmieniarki będą przed czy po nich.
Jeśli są jeszcze chętni - będę dopisywał do ilości 50szt w miejsce osób wypisujących się.
Co do Lublina, widzę na liście takich jegomości których znam osobiście nawet:
- Cannabis
- master007
Kto jeszcze z Lublina?? Żeby pomóc Krzyśkowi żeby nie spędził chłop świąt w folii i taśmie do pakowania jak dla mnie może lubelska część zamówienia zjechać do mnie, myślę że mnie złapiecie jakoś aby odebrać ;] w sumie codziennie krążę na odcinku budowanej drogi S17 od Kurowa po Piaski więc jakoś sobie poradzimy. Wpłaty oczywiście do Krzyśka, ja się nie mieszam w sprawy finansowe itp.
sickyboy i Bebe to forumowicze których znam z listy.
Jeżeli reszta zobowiąże się, że odbierze osobiście itd to bardzo chętnie weznę na siebie cały Śląsk. Szczególnie, że na 99% śląskich spotów będę bywał.
Nikogo z 3miasta nie kojarze z osób na liście...
Mogę przejąć większą ilość i potem przekazać osobom z okolicy, ale ....
Jeśli ktoś ma do "lokalnego" dystrybutora więcej niż 20 km, pewnie nie będzie mu się chciało jechać po zmieniarkę i woli dać te 13zł za przesyłkę.
Wiem że dla Ciebie łatwiej wysłać np 8 szt pod jeden adres niż adresować każdy druczek na paczke. Musielibyśmy mieć jednak 100% deklaracje
że osoby z okolicy potwierdzają odbiór osobisty u "lokalnego dystrybutora" aby potem uniknąć nieporozumień.
Stosowna informacja pójdzie w PW
Będę widział po przelewie czy ktoś sobie życzy odbiór osobisty czy dostawę pod dom.
Inna kwestia jak wyliczyć przesyłkę do tych "lokalnych dystrybutorów"
przejżałem temat i nie zauważyłem nikogo z 3miasta. JEdna osoba z Lęborka, jedna ze Świecia i jedna z Bydoszczy, ale to już daleko... Do najbliższego z wymienionych jest około 80km ;). Więc raczej odpadam jako "lokalny"
Ok, dzięki za chęć pomocy :)
Spoko... Gdyby jednak okazało się że Ktoś jest z Gdańska, Gdyni, Sopotu lub okolicy to mogę pomóc.