Ja również polecam naszego Arka i jego sklep a-moto.pl. Robiłem u niego zakupy po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni. Wzorowy kontakt i bardzo dobre ceny do tego szybka wysyłka.
Printable View
Ja również polecam naszego Arka i jego sklep a-moto.pl. Robiłem u niego zakupy po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni. Wzorowy kontakt i bardzo dobre ceny do tego szybka wysyłka.
Polecam sklep a-moto.pl Na plus : ceny, pełen asortyment, idealny dobór części ( kupiłem ponad 10 części każda pasowała ), bardzo dobry kontakt, wysyłka kurierem i najważniejsze przy zakupach przez internet - UCZCIWOŚĆ OD POCZĄTKU DO KOŃCA !! Zrobiłem u niego póki co jeden duży zakup i wiadomo obym jak najrzadziej musiał coś kupować :) Ale jeżeli coś mi się popsuje to w pierwszej kolejności uderzam do Arka !!
Ja straciłem juz rachube ktory raz robilem zakupy u Arka i po raz kolejny wszystko prima sort, nie szukam nie kombinuje, cos potrzebuje dzwonię i po 2 dniach czesci sa u mnie:)
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
A ktoś miał do czynienia ze sprzedawcami z Allegro o nickach namlet7 oraz AUTOVIP72? Planuję kupić wariata i ich oferty są najlepsze. Albo gdzie polecacie kupować wariata?
ze swojej strony mogę tylko polecić Arka i jego a-moto shopsa, kontakt pierwsza klasa, części pasujo, ceny cieszo, auta jeżdżo. Uczciwie, konkretnie, rzetelnie i ekspresowo, wiem do kogo uderzę po części, jeśli znajdę się w potrzebie.
Też tam robiłem zakupy
Wszystko profesjonalnie
Szybka dostawa
Profesjonalna obsługa
Polecam wszystkim zainteresowanym Pozdrawiam.
Również polecam Arka. Kupiłem u niego garść części i obsługa 5/5, ceny dobre, szybka wysyłka i co dla mnie ważne nie wciska na siłę części mówiąc, że to jest najlepsze itp. Można pogadać, skonsultować się.
Potwierdzam jest tam ok. Ceny nie są jakieś super niskie ale przynajmniej masz gwarancję że dostaniesz to za co płacisz i nikt nić nie wydyma. Polecam.
Uprzednio tu robiłem zakupu. Mogę polecić. Ceny nie najgorsze i z wymianą części nie miałem problemu.
Właśnie poszukiwałem jakiegoś sprawdzonego sklepiku...
dzięki Pakulek
Www.zaak.pl tak dobrego kontaktu i sprawnego sprzedawcy dawno nie widziałem ;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ja mogę polecić sklep http://www.pablogarage.pl/ ale pewnie już to wiecie :)
szukam skórki na skrzynię (ale nie eko) i pięknej gałki na drążek od skrzyni biegów do brery. byłam w adf auto we wrocławiu i nic nie mieli! widziałam kiedyś taką marzenie, gdy przykleiłam się nosem do szyby w pięknej GT. moja 'skórka" pęka i wygląda paskudnie.
może zna ktoś stronę z takimi gadżetami?
A moze obszywanko u ludzi z forum?
Polecane no i kolory skorki i nici i rodzaj szwow do wyboru
No i cenowo tez.ok
a konkretnie u kogo?
Np Belfer
W dziale uslugi powinny byc tematy
znow szybszy,
i jeszcze Proxim@Ar
szukałam wcześniej na sklepie, ale znalazłam tylko jakieś gadzety typu koszulki. jeszcze sie nie odnajduje na stronie, więc dzięki za wskazówki
Dodano po 2 minutes:
zapytam wprost, jak blondynka : gdzie ten dział? w której zakładce?
W sklepie forumowym to tylko gadżety klubowe są, zagadaj do użytkowników którzy Ci podali koledzy oni zajmują się obszywaniem :)
A ja polecam Sklep ExpressParts kupowałem u nich amortyzatory na tył do 147 Kayaba i pobili wszystkich dosłownie wszystkich z ceną
Też ostatnio miałem sporo zabawy z amorkami, możliwe że ktoś już wspominał o tym sklepie, ale polecam http://www.autoamortyzatory.pl/amort...eo/k,100121,2/
A dlaczego właściwie go polecasz ? Na stronie w zakładce kontakt nawet nie ma ich adresu ani właściciela.
To troszkę dziwne jak dla mnie.
Może i dziwne nie mówię że nie, ale inni chcieli mi sprzedać amortyzatory Kayaba za +/- 400 zł szt a u niego kupiłem 2szt plus odboje za 460 zł wystawił FV wszystko założone śmiga aż miło. Ja rozumiem różnice no 50 zł ale nie drugie tyle.
ExpressParts Szczecin
Mogę wkleić skan fv na potwierdzenie tego co piszę
Broń boże nie mówię nic złego na Was bo sprawdzałem prawie wszędzie i każdy mi mówił podobną cenę.
Od nich dostałem najlepszą cenę Sam przyznasz że bardzo dobrą i dlatego kupiłem założyłem i jestem zadowolony wiec polecam
Nie no , wyluzuj :) , każdy kupuje tam gdzie mu lepiej
W poprzednim poście Kolega dał linka do pewnego sklepu gdzie wszedłem i zobaczyłem amorki w przeciętnych cenach
(nie wysokich ale też nie specjalnie atrakcyjnych - tak jak u nas hehe)
Myślałem że to chodzi o ten sam sklep, dlatego dopytałem ... z ciekawości.
Dzięki Sebek za ciepłe słowo :) Niedługo także pełną parą ruszy strona, więc serdecznie zapraszam.
Pozdrawiam
Grzesiek.
Z czym masz kłopot jeśli wolno zapytać ? :)
Zwykle zamawiam w Inter Cars - przez ich witrynę Motointegrator. Mają całkiem dobre ceny i standard obsługi też jest ok. W wielu przypadkach dostawa jest darmowa (np w przypadku opon, niektórych fotelików samochodowych czy bagażników rowerowych).
Gdzie można w internecie znaleźć oryginalne części do Alfy? Ewentualnie czy ktoś jest na forum kto ogarnia takie części na zamówienie? Znalazłem taką stronę http://www.fiat-lancia-alfa.pl/category/147, ktoś korzystał?