no to bierz :D , Pitus to ja będe na 15 siedział a przed BB będe do ciebie na kom dzwonił
Printable View
no to bierz :D , Pitus to ja będe na 15 siedział a przed BB będe do ciebie na kom dzwonił
tak zróbCytat:
Napisał karooluss
Jak ktos potrzebuje jakąś szybką diagnostyke kompa to pisac mnie tu szybko :)
To moze wezme przyczepke z laptopem :P
fred
WIesz co jak możesz to weź popatrzymy co tam u mnie i ile błędów mam bo napewno jakieś są to skasowalibyśmy je :)Cytat:
Jak ktos potrzebuje jakąś szybką diagnostyke kompa to pisac mnie tu szybko
Z góry dzięki
Z chęcią zobaczyłbym co w trawie piszczy -znaczy sie w Alfie :)Cytat:
Napisał Fred
A propo co sie zabiera na takie spotkania, bo ja prawiczek...
przede wszystkim Belle :mrgreen:Cytat:
Napisał szelma40
no i skoro grill to jakiś prowiant ( kiełbaska, szaszłyki czy co kto lubi )
i co tylko jeszcze chcesz :mrgreen:
mysle że takie rzeczy jak prowiant to można kupić na miejscu :)
Fred to jak juz sie zaoferowales to dalo by rade u mnie cos spojrzec ???:) moze by sie skasowalo jakies usterki :)Cytat:
Napisał Fred
Moge tylko diagnozowac auta od roku 1999 (w wyjątkowych przypadkach 1998) i mam na mysli tylko TSy i Vki.
Co do JTD to dopiero pare dni temu bubu321 dopadł definicje tych silnikow wiec jesli chcecie to bedziecie testerami :mrgreen: bo nie mialem okazji zobaczyc jak one dzialają
fred
U mnie na pewno tez przydałaby się jakaś mała diagnostyka kompa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bier :) ja moge być pierwszym testującym :) potem zaraz sprawdzimy autko Korcza :)
Jeszcze nie wiem ;) (dlatego nie odpisywałem na pm - sorki) ale jeśli to myślę, że w okolicy 10.30-11.00 można tam być.Cytat:
Napisał adi599
Fred - szkoda z tym komputerkiem bo też byłem chętny :) A kabelki masz takie, na których da się podpiąć też starsze Belle? Bo może jakiś programik bym jeszcze wyszukał.
Spoko! Podepniemy na krótko ;)Cytat:
Napisał currahee
Pozdrawiam.
- Rafał
currahee, no wlasnie problem polega na tym ze nie mam aktualnie. Na razie licze ze wyjdą definicje do starszych modeli a jesli nie to wtedy zainwestuje te 300-400 zl i przygotuje sprzet do diagnostyki wszystkich alf. No ale to bedzie pewnie za ok pół roku.
Z tym ze wtedy bede musial brac za to kase bo aż tak bogaty nie jestem :mrgreen:
fred
Witam ! Tak sie zastanawiem i dalej nie wiem gdzie jest ta stacja ! Chodzi o ta stacje która jest na wlocie do skoczowa od strony Jastrzębia? A i tak małe info wszyscy co jada od strony jastrzbie czy tez ta droga na wisle z tego co wiem ostatnio byly kolosalne korki zeby wlasnie dotrzec do Skoczowa (przed samym skoczowem ! ) pozdro ! do niedzieli !
nie to nie ta stacja, stacja na której wszyscy się spotkamy jest zaraz za Skoczowem w stronę Wisły zaraz jak przejedziesz E75 a dokładniej pod nią to 500m dalej masz stację i tam właśnie spotykamy się :)Cytat:
Napisał Krzysiek866
Ja się jeszcze drapię, ale spróbuję przyjechać bo widzę że zapowiada się ciekawie.
Pozdrawiam!
Powinienneś byc tym bardziej że masz tak blisko :) ludzie ze śląska przyjeżdzają więc podrap się mocniej wsiadaj w furę i jazda spotykamy się o 11 na parkingu pod Auchan :)Cytat:
Napisał mojax
stary to my z zagłębia i ślaska tachamy a tobie z BB sie nie chce
jedziesz ale to już ! :mrgreen:
Od dwóch dni nie gaśnie mi kontrolka air bagu, jeśli będzie możliwość skasowania tego na zlocie , to coraz bliżej mi pewności że się zjawie :)
Fred to może zaoferuj jeszcze remonty silników i zawieszenia i w ogóle wszystkiego to jeszcze kilka osób przyjedzie :mrgreen: tylko że wtedy to nie będzie spot ani zlot tylko sie kurdę warsztat zrobi :mrgreen:
plenerowy warsztat nad Wisłą :D
adamodg, pewnie gdybym był mechanikiem to czemu nie 8) No ale nie jestem wiec pozostaje tylko diagnostyka ECU :D
Co do kasowania błędu poduszek to jeszcze nie teraz:) Moze na zlocie juz będe mógł to robić
fred
a potem ludzie będą gadać że Alfy się psują :mrgreen:
będziemy stać z podniesionymi maskami i coś grzebać :mrgreen:
:) dobre :)
adamodg jak tak patrzę na Twój awatar, to z tym piwkiem to chyba będziemy musieli jeszcze parę latek poczekać :D
Pozdrawiam.
- Rafał
Spróbuje jeszcze wyciągnąć kumpla który jeżdzi 156 sportwagonem. Szkoda że na takich jednodniowych imprezach to piwka nie można zabardzo trzasnąc.
trza brać ze sobą kierowcę :)
WITAM!
Mnie też możecie dopisać do listy na zlocik. Takiego czegoś sobie nie odmówie :) Wybieram sie z Jastrzębia Zdroju. DO NIEDZIELI :D
już zmieniłem - teraz już będę mógł dostać pianę ?Cytat:
Napisał alces1
no i witam świerzaka z JZ :mrgreen:
Rozsuń zamek do samego dołu, zobaczymy co tam chowasz i wówczas gremialnie zdecydujemy :DCytat:
Napisał adamodg
Pozdrawiam.
- Rafał
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jedzie z okolic Kędzierzyna lub Rybnika na ten zlot. Jeśli tak to proszę o kontakt.
poczytaj temat a zobaczysz że jest kilka osób z rybnika i okolic które jadą
np. jarek , rafał , szelma i jeszcze inni
Siemka ! Ada$ ja jade z okolic rybnika i zbieramy sie z rafalem 1974, patryk wey (ma jeszcze mi napisac wiadomosc) i jeden moj kumpel nie z klubu także jedzie na 4 jak chcesz to daj znac to sie dogadamy i pojedziesz z nami ! Pozdro !
o ile wszystko dobrze przeczytałem to na dzisiaj wygląda to tak:
1.Kosiar
2.Gopcio
3.Korczu
4.Pitus25
5.Ferrari-1
6.robert domański
7.Krzysiek866
8.alces1
9.M@t
10.jarek0203
11.Lopezius
12.szelma40
13.currahee ( 99% )
14.t.o.mek
15.penny21
16.peteja43
17.alfaholik-Bioły
18.gonzo
19.mariusz
20.Fred & Kate
21.rafal_1974
22.adi599
23 i 24 Rafał ( 2 x AR )
25.patryk_wey
26.ada$
27.Roben
28.robak#21
29.csscss ( 99% )
30.koleś namówiony przez Kosiara ( nie na pewno )
31.koleś namówiony przez penny21
32.koleś namówiony przez Krzysiek866
33.karooluss - korci go na razie
34.mojax - jeszcze się drapie
35. no i ja też chcę
jeżeli zjawi się 90% tych, którzy się zdeklarowali, to już będzie fajna imprezka!
Pozdrawiam.
- Rafał
No to na stacji benzynowej napewno się nie pomieścimy i bedzie znów to co ostatnio w Krakowie, Ci co sie trochę spóźnią wrócą się do domu.
Proponuję jednak parking pod Mokate (całe 500 metrów dalej) na spotakanie ogólne, będzie niedziela więc pracownicy będą w domach, co najwyżej ochrona bedzie się głupio gapić, a tam powinniśmy się pomieścić.
Pitus25 potwierdza.
No już mnie coraz mniej swędzi także chyba jutro jadę na myjnię:) A to nie ten klimat że mi się nie chce tylko oczywiście obowiazki.
Pozdrawiam!
Ok może być ten parking dalej , tylko niech na stacji zostaną z 2 alfy żeby jak ktoś będzie dojeżdżał było wiadomo gdzie kierować bo jak w krakowie wszystkich za przeproszeniem wyjebało spod Multikina a podobno ktoś dojechał i nie wiedział gdzie jechać potem
Uwaga bardzo ważne !!!
Zmiana miejsca spotkania głównego !!!
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem spotykamy się wszyscy na parkingu pracowniczym firmy Mokate, jakieś 500 metrów dalej niż stacja benzynowa.
Stacja benzynowa odpadła ze względu na zbyt dużą ilość samochodów.
Postaram się jeszcze wszystkim wysłać to na PW żeby nie było niedomówień.