Z racji tego że sporo osób się wykruszyło, są jeszcze miejsca.
Printable View
Z racji tego że sporo osób się wykruszyło, są jeszcze miejsca.
Witam Wszystkich !
Czy mogę się dopisać do Waszej listy tym moim pierwszym postem, który mam nadzieję będzie dopiero początkiem nowej przygody ?
Pozdrawiam serdecznie.
cuoreventi jedną zamawiam dla mego grande kasę jutro wysyłam
Poszło PW
Proszę o PW
Wysłane.
Mam już 11 rezygnacji, a jeszcze nie wszyscy przeczytali PW wysyłane w piątek.
proszę o cenę na PW
Pozdrawiam
Czy cena może się jeszcze zmienić?
Przykładowo jeżeli te 11 osób się nie znajdzie to pójdzie w górę i zamawiamy czy może czekamy na pełną 50tke znowu?
Zbieram już wpłaty, więc byłbym niepoważny gdybym zmieniał cenę.
Ujmę to w ten sposób. Cena została skalkulowana dla określonej ilości chętnych.
Wcale nie liczyłem na to że będzie to 50 osób, bo pierwsze wpisy na listę II tury były prawie miesiąc temu.
Nikt przecież nie będzie czekał wiecznie na możliwość zakupu swojej zmieniarki. Stąd też i liczne rezygnacje.
Po prostu jeśli nie zbierze się wystarczająca ilość chętnych (przelewów) do 27 kwietnia, to nie będę zmieniał ceny.
Zwrócę wszystkim wpłacone pieniądze i II tura się nie odbędzie. Tyle.
Jak nam ida przelewy?:P Duzo osob juz wplacilo?
W porównaniu z ofertami z allegro cena i tak jest atrakcyjna, a że troche wyższa niż poprzednio ... życie. Funkcjonalność w porównaniu do zwykłej zmieniarki nieporównywalna i dziwię sie, że aż tyle osób zrezygnowało ... Mam nadzieję, że mimo to uzbiera się wystarczająca liczba osób, aby zrealizować zamówienie.
poproszę również o informację jaka cena na PW
Pozdrawiam
Ja rowniez jestem zainteresowany proszę o cenę na PW :D
Pozdrawiam
trzeba dać znać na fora fiatowskie że taka akcja jest organizowana
rzuciłem linkiem na fora puntowskie
może ktoś dojdzie mamy czas
Tylko ze cuoreventi juz raz "oberwal", z podobna sytuacje (uzytkownicy zarejestrowani wylacznie z powodu zmieniarki), dlatego tez pewnie cena poszla w gore...
Widze ze moze nie byc finalizacji II tury...:(
Ile potrzebujesz przelewow, aby moc robic zamowienie? Moze jak napiszesz liczbe minimalna na forum to cos ruszy w tej sprawie
Owszem oberwałem, ale wnioski wyciągnąłem.
Dzięki jednemu z forumowiczów udało się znaleźć alternatywę w postaci sprzedawcy z Niemiec.
Niemcowi wszystko jedno czy zmieniarka trafi do forumowicza czy nie. Nie loguje się tu i nie patrzy mi na ręce.
Ja już zrobiłem wszystko co mogłem by II tura się odbyła.
Reszta zależy od Was.
Jeśli ktoś chce polecić ten temat na innych forach to proszę.
A jest gdzieś lista zapisów na drugą turę i komentarzami przy osobach, które się zapisały a nie wpłaciły kasy?
Może takie publiczne wywieszenie na liście, niektórych zmotywuje.
cuoreventi zapytaj tego sprzedawce o ta zmieniarkę do dodge caravan możne będzie miał:)
Jeszcze 9 przelewów brakuje by zrealizować II turę (w okrojonym wymiarze).
Niezdecydowanych proszę o podjęcie decyzji.
W wiadomościach nie miałem ostatecznego terminu wpłaty. Może inni zwlekają do wypłaty.
Ja będę mógł zrobić przelew dopiero 30stego w poniedziałek, ale tak na 100%.
Wcześniej niestety nie ma szans, jeśli wiąże się to z pominięciem mnie w zamówieniu to trudno.
omówcie sprawe wysyłki w II turze zanim zrobicie przelew bo w I turze to porazka, list nierejestrowany (listonosz sobie wezmie lub zly sasiad i nie ma zadnego podpisu i niewiadomo kto wzial), nie daj boze ktos nie dostanie i nie wiem do kogo bedzie pretensja bo na pewno nie na poczte.
Przecież wiadomo było, że to przyjdzie listem priorytetowym... skąd zdziwienie?
nie wiem gdzie bylo wiadomo ale ok.. placilo sie 13 zl za wysylke a wyslane zwyklym listem niepoleconym za niecale 3 zł.. dobra, kazdy dostal wiec koniec tematu. W drugiej turze ktos moze dostac zmieniarke i powie ze nie dostal i nikt mu tego nie udowodni i nie wiem co wtedy. List zwykly a polecony to jest bardzo duza roznica. Jezeli komus nie zalezy na bezpiecznym dojsciu listu i 170 zł to dla niego nieduzo to spoko.
W sumie mogliśmy to ustalić przed wpłatami. Przez http://sendit.pl/wycen-paczke by wyszło niewiele więcej, a by był kurier następnego dnia i cuoreventi by miał wygodniej z nadaniem tych paczek. ... ale ja tam w sumie lubię ten dreszczyk emocji czekając za paczką z poczty ;P
witam, jeżeli by się zwoliło jakieś miejsce to bardzo chętnie wskocze, moge przelać pieniądze zaraz.
Pozdrawiam
spoko jak sie czeka na paczke to luz, mozesz zlozyc reklamacje jak nie przyjdzie :) bo ten kto wyslal ma druczek ze wyslal, a jak ktos odbierze paczke to trzeba sie gdzies podpisac i maja to :) w przypadku listu zwyklego nikt nie ma zadnego papieru ze cos takiego zostalo wyslane ani kto odebral :) taki list traktowany jest jak pocztówka :P a w środku zmieniareczka :D
Gdyby trzeba było dopłacić do zmieniarki przy mniejszej niż założona ilości chętnych to ja nie widzę problemu. Mam jednak nadzieję, że zbierze się wystarczająca liczba osób i transakcja dojdzie do skutku.
Już pisałem że dopłat nie przewiduję.
Po 15tej podliczę ile przelewów jest a ile brakuje.
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 11:20 ----------
Jest prawie 15:00
Brakuje 4 przelewów by II tura doszła do skutku.
Maar
wiedzmaak
janusz_w5
mat09
i am
Arthrm
Archan
rzelich
technex
khropek
Proszę o ostateczną Decyzję!!
Ja tam czekać mogę. Pytanie tylko kiedy zaczną się niecierpliwić osoby które przelały pieniądze...
Czekaliśmy dość długo to dajmy im szanse do poniedziałku