Napisał
epsonix
No właśnie moga nie wejść. Gość z hidretrofit.pl powiedział że jest różnica w głębokości mocowań dla reflektora H7 a bixenona, że w H7 jest jakby wszystko głębiej (z stronę kabiny). Powiedział że założenie tego zestawu od nich będzie wymagało albo przeróbki dekielka (przedłużenia go o jakieś 4cm!), albo dobiorą jakiś zamiennik dekeilka z gumy, nakładany taki jakby duży gumowy kaptur zamiast dekielka.
Ja zdecydowałem sie zakładać oryginalne lampy xenonowe, wymieniam zderzak na taki ze spryskami (I PDC przód) I zbiorniczek z drugą pompką, dodaję przekaźnik na spryski, wymieniam sterownik do PDC itp - te rzeczy już mam, zderzak w lakierowaniu. Niestety instalacji już nie mam pod to (2010r, po FL już nie dawali nadmiarowych wiązek), ale mam tez już kupione różne wtyczki z rozbitka I będę dorabiał wszystko na osobnych kablach. Trochę zabawy się szykuje, na pewno wrzuce na forum fotki i opis przeróbki.
Muszę jeszcze załatwić czujniki poziomowania, ale to nie priorytet, przygotuję sobie tylko kable, a poźniej dołożę czujniki jak już skończę pierwszy etap.