Nieźle :)
- - - Updated - - -
Ligar mógłby opróżnić skrzynkę.......... :)
Printable View
Nieźle :)
- - - Updated - - -
Ligar mógłby opróżnić skrzynkę.......... :)
jak widze te identyfikatory tak stwierdzam ze moje imie do ksywki jest malo oryginalne -.-
anyway kto ( niestety albo stety ) obchodzi urodzinki oprocz mnie i tego calego no.... ligara :P
Z piatku na sobote wszyscy obchodzimy urodziny;)W sobote moze w dwie Alfy jakos sie zmiescimy :lol:
ty piekna to wiem facebook Cie zdradzil z tymi informacjami :) ale podobno troche osob jest.
To solenizanci stawiają :D
Obawiam się czy ten zlot to nie za krótki będzie.
Tylu solenizantów a my mamy tylko 3 dni .......oj może być ciężko :P
i jak najbardziej podzielam zdanie Magika :)"..To solenizanci stawiają .." !!!.
ja mam wodke z orszaka od prestona i marty :) ale to chyba 0.5 tylko :D takze symbolicznie bedzie :D
He he he :D
Jeśli kazdy przywiezie 0,5 to sie zrobi niezła degustacja :)
- - - Updated - - -
o kociołku proszę pamietać - musi być obowiązkowo :)
wiadro juz sie robi :)
Załącznik 69831
- - - Updated - - -
zdjecie uzytkownika r.y.d.z.u.
sołtys,jak nazwa wskazuje to osoba publiczna
A czemu tu taka cisza ....:confused:
Czy organizatorzy zamówili ładną pogodę :)
Pozdr.
W cenie jest tylko nocleg i baraninka :P
Takie pytanie gdzie spiemiskimspiem :]
dzisiaj w Tatrach spadł śnieg ... więc co ? trzeba na wyjazd uzbroić się w opony zimowe ... :D
MUSI być ładna pogoda.
ale i tak wezmę stuptuty, raki i czekan :P
- - - Updated - - -
aaa jeszcze rollglinss, linę, uprząż i parę karabinków :D
A ja nie mam jeszcze felg na opony zimowe, najwyżej będzie hard :D
Oj tam oj tam właśnie obejrzałam prognozę pogody długoterminową dla Czorsztyna
i powiem tak : od 27-30 września przewidywana śliczna pogoda ,ponad 20 stopni ciepła.
A jak będzie to się zobaczy już na miejscu. Zapewne będzie gorąco ;)
Pogodę ja zamówiłem ;) W najgorszym razie jak moje zamówienie nie będzie uwzględnione, to będziemy nadrabiać pogoda ducha ;P
Śniegiem bym się nie martwił, bo Czorsztyn i okolice to nie szczyty Tatr, więc nie powinno być dramatu (wydaje mi się że zabieranie łańcuchów to lekka przesada).
Jedyny ból to mam teraz z tym, że Alfetka musi przejść dość poważną operację ... Jak mi się warsztat nie wyrobi to ich pozabijam ...
Ale na razie to myślę tylko o piątku :D
@Mrytyś: Zaje...ście że będą identyfikatory :D Raz, że rano będzie prościej, to i pamiątka zostanie :D
A ja pozdrawiam z Krościenka, jak Wy będziecie balować to ja niestety będę wracał bo bym wpadł;)
A tak zapytam o której śląska ekipa jedzie?;)może razem skoczymy jak każdemu będzie pasować :D
kto z was decyduję się na przyjazd w czwartek? bo załatwiłem sobie wolne już na czwartek więc nie będę sam siedział w domu tylko mogę już ruszać na spota :)
ps. wziąć Xboxa i jakieś fajne giery ?? pościgamy się :)
socik ma racje :) przygotowac cos dla krakusów :P