Ja natomiast gór w zimę niecierpię i napewno na sylwestra tam nie pojadę . Można zorganizować sylwestra tak jek wczesniej napisałem bez konieczności zapisów , terminów i płacenia za salę i nocleg ale niestety nie w górach :PCytat:
Napisał AR_33
Printable View
Ja natomiast gór w zimę niecierpię i napewno na sylwestra tam nie pojadę . Można zorganizować sylwestra tak jek wczesniej napisałem bez konieczności zapisów , terminów i płacenia za salę i nocleg ale niestety nie w górach :PCytat:
Napisał AR_33
Powitać . Kate i AR 33 nie ma co się załamywać z sylwestrem .
Za bardzo się przejmujecie tym co piszą inni - :D raz jadą a zaraz nie jadą .
To normalka u młodych ludzi :roll: raz olą blądynkę za chwilę brunetkę a gdy się okręcą to ruda jest najładniejsza a na pustyni :wink: .
:shock: Ma otrzymać info odnosie Sylwestra w Kowarach facet powie ile za sylfka z orkiwstra (za samą orkiestrę podobno chcą 6 000,00 zl ) czy z prowadzącym tak jak było na zlocie.
Dam znać na forum .
Jak się uda to się uda, jak nie to nie a Alfy dalej będa proukować .
Ach te kroczki :wink: :oops:
A może by tak Sylwester w Ciechocinku?
Drogi Adasco, na zlot w Czestochowie to ja wiedziałam, że pojadę zaraz po zlocie na Pomorzu, byłam, nie zrezygnowałam, nawet kilometry nie stanowiły przeszkody, a ze Szczecina do Częstochowy trochę ich było, za innych niestety nie mogę wziąć odpowiedzialności :wink: pozdrawiamCytat:
Napisał adasco
p.s. "dziana" to może nie jestem, ale jak się gdzies wyjeżdża to niestety trzeba się liczyć z kosztami...
Otoz to. A "liczenie sie" w moim rozumieniu polega wlasnie na tym, by miec jak najwiecej, za jak najmniej. Czyli w tym przypadku wybor miedzy wyjazdem na 3 dni a na 10 dni wydaje sie chyba oczywisty, nieprawdaz?Cytat:
Napisał ASIUNIA
A zlot - choc krotki, rzadzi sie nieco innymi prawami finansowymi, niz wyjazd urlopowy...
Zreszta, po co ja sie tlumacze, zrezygnowalem, mialem takie prawo i basta. Nie musze ulegac owczemu pedowi, nie?
Adasco daj se siana i się uspokój bo ci żyła strzeli po kom cholere sie tłumaczysz , jak jedziesz gdzie indziej za mniej to se jedz , twoja wola ,
Wiesz dlaczego? Bo wkviaja mnie teksty w stylu takim, jak poczytalem wczesniej. Ot co. I dla twojej informacji - nie tylko JA wybralem inna lokalizacje. I szczerze mowiac, wolalbym, zebys tez troszeke "se dal siana" i wyrazal sie nieco uprzejmiej. Prosze.Cytat:
Napisał DANIEL166
:shock: Dziecinada :oops: :cry:
Wstępne wyliczenie ( kalkulacja w czwartek- piatek) w Zajeździe Victoria od kolacji 29.12.08 do Śniadania 03.01.09 .r. z orkiestrą pokoje 2 os. 550,00 zł. 4 os. 450,00 zł.
(w cenie może uda się wstawi pieczonego barana lub świniaka) około 100 miejsc.
Czyli w cenie są:
- noclegi
- posiłki
- orkiestra
W jakiej miejscowosci sie to znajduje? Czy posiłek w czasie zabawy tez jest?
Słuchaj stary. Gdybyś się wczytał dokładnie w to co pisze to byś zakumał o co chodzi. Czyli o to własnie o czym sam piszesz. A jak jestes taki oblatany to dlaczego sam nie dałes cynku gdzie mozna sie tak zajebiście za taka kasę pobawic jak piszesz. Wszyscy bysmy pewnie chetnie skorzystali skoro taka okazja. Więc moze lepiej Ty się powstrzymaj od komentarzy bo oczywista sprawa jest że nie kazdego stać i mnie równiez nie. Poczytaj dokładnie wszystkie posty to zakumasz że wszyscy chetni a jak przyszedł poniedziałek wieczorem to ile osób odpadło????? nara.Cytat:
Napisał adasco
:shock: Jak to nie dalem cynku? Mowa o tym na 1 (!!!) stronie tego tematu. Zostalem olany, to po co sie mialem dalej wychylac???? Przeczytaj dokladnie caly temat, to zmienisz zdanie. A jak potem zaczeliscie wymyslac bale, srale, to sie zrobilo 600 za dwa dni... Ale nie, oczywiscie to na mnie trzeba wskoczyc, bo osmielilem sie cos komus wygranac. No straszne.... prawda w oczy kole?
Jesli naprawde nie wierzysz, ze da sie wyjechac za takie kwoty na dluzej, to obiecuje po powrocie pokazac ci faktury... normalnie gotow jestem brac na wszytsko kwity, bo cholernie nie lubie, jak zarzuca mi sie jakas zla wole czy takie tak podobne. Ale to cholernie.
Ja polecam Zajazd Piławki k. Ostródy... Nad jeziorem, w pięknej okolicy, z noclegami, parkingiem.... Cudnie tam! Miałam tam wesele, więc coś tak przeżyłam:)Cytat:
Napisał Kate
Tu link http://www.pilawki.pl/ Oczywiście jako propozycja krótkoterminowa... Zima na jeziorach tez jest śliczna ;)
tomaszmagiera, adasco, proszę o spokój, jak macie sobie coś do powiedzenia to załatwiajcie to na PW lub gg. 8)
Majkiel - z ciebie to jakiś prorok czy cóś, skąd ty o tym wszystkim wiesz :wink:Cytat:
Napisał Majkel
KOWARY ZAJAZD - VICTORIA .
Jak mi przekazywał kolega to 5 goracych dań.
Może coś się urwie z ceny , ja myślę, że gdyby się udało zebrać kpl to byłoby to prawdopodobne . Poczekajmy co przedstawią , jak będę miał mejla ze specyfikacją to go wkleję .
AR 33 tak trzymać :!: :!: :!: . :roll: Integrować i lać oliwe na "spienione wody" dumy młodzieńczej. :wink:
Elwirko jakby tak jezioro zamarzło na 30 - 40 cm to by była zabawa:
1/ Wyścig na 1/4 mili morskiej.
2/ Jazda slalomem ( troleje to pikuś)
3/ Hamowanie ze 100, 50, 10 km
a na końcu każdej konkurencji D u ż y ........ przerębel , i ratowników by nie bylo o nie :wink:
Dobra stary. Prwdę mówiąc to uważam że oboje mamy troche racji i w cale nie mam zamiaru naskakiwać na Ciebie ani kogokolwiek z całej grupy. Koniec tematu. Pozdro. Jesli Cię uraziłem to nie miałem takiego zamiaru a tez nie pozwole na siebie naskakiwać bo nie było moim celem kogokolwiek obrażać ani wytykać że odpadli.
Kaka, to znaczy, że nigdy nie spędzałes Sylwestra w zimowym klimacie jezior :)
Ale jest dobrze, bo ja nigdy nie spędzałam w górach - czyli jest po równo :)
Nie mamy planów na Sylwka, nie ukrywam, że ta propozycja kusi, muszę się poważnie zastanowić. Pozostaje jeszcze kwestia urlopu...
przedostatnio bylo w Albrechticach i bylo za granica i bylo egzotycznie i bal tez byl i nie drogo bylo i w ogole tak nawet fajnie.
:shock: Elwirko . :oops: Zobacz na mapie, gdzie leży Szczecinek :cry: :roll: to zmienisz zdanie.
Kaka, częsciowo zmieniam zdanie,szacunek, ale nadal to nie są arktyczne tereny Polski:)
Potwierdzam zajebista sprawa. :mrgreen:Cytat:
Napisał KAKA
Ogólnie najlepiej jak już roztop się zaczynają.
Klika zim wstecz praktykowałem to Malcem.
A hamowanie z wykorzystaniem nadbrzeżnej trzciny to jest coś.
Nagle bum!. Ups! Pomost. :twisted:
Pozdrawiam
:idea: :shock: Kmito - :) W Włoclawku jeździ czerwona AR 156 Nr. rej CW 3791.
:roll: Mam dla nich zdięcia ze zlotu we Władku :oops: Władysławowie w rok 2007 jak dopadniesz kolegę to niech na PW poda adres to mu prześlę. :D Pozdro.
SW? Czyli kombi?Cytat:
Napisał KAKA
jak ja wam zazdorszcze chetnie bym sie wybral na cos takiego ale z kasa nei wyrobie :x :(
Czy poczynimy jakieś ustalenia?
Chyba - SEDAN .Cytat:
Napisał kmito
Zobaczymy jakie warunki przedstawi własciciel zajazdu.Cytat:
Napisał Majkel
Wtedy będzie wiadomo jakie dezyzje podejmą KLUBOWICZE .
Z właścicielem rozmawia jego dobry kolega - (ale on nie alfista :cry: )
Pozdro.
Widzę cisza....
:D WITAM. ODEZWAŁY się KOWARY ODNOSNIE SYLWESTRA.
Wstawiam ofertę z pierwszej ręki od własciciela .
Termin Tydzień.
Jak by byli chętni to
Proponuję zapisy pod ofertą . Kto jaki pokój wybiera.
Po zakończeniu listy - Wpłaty na konto Właściciela. I :DDD
No i to by było na tyle jka się onegdaj mawiało.
Witam
Przedstawiam Panu wstępną ofertę na pobyt grupy zorganizowanej w okresie: 29.12.2008 – 03.01.2009.
Mogę zaproponować następujące pokoje:
pokoje z łazienką:
7x2os. = 14 osób w cenie 50 zł za osobę, 5 noclegów – 250,- zł
3x3os. = 9 osób w cenie 45 zł za osobę; 5 noclegów - 225,-zł
2x4os. = 8 osób w cenie 40 zł za osobę; 5 noclegów – 200,-zł
razem – 31 osób;
pokoje bez łazienki (z umywalką, ciąg sanitarny w korytarzu):
11x4os. = 44 osoby w cenie 25 zł za osobę; 5 noclegów – 125,- zł
2x6os. = 12 osób w cenie 22 zł za osobę: 5 noclegów – 110,-zł
razem – 56 osób.
Wyżywienie:
śniadanie: 12,- zł
obiad (obiadokolacja) 15,- zł.
W całym okresie:
ilość śniadań - 5 (pierwsze 30.12, ostatnie 03.01) = 60 zł,
obiadów – 5 (pierwsze 29.12, ostatnie 02.01) = 75 zł.
Zabawa sylwestrowa – muzyka mech. cena 130 zł za osobę.
Propozycja menu:
dania na gorąco – schab, udka z kurczaka, roladki, bigos, flaki, krokiet z barszczem;
zakąski: śledzie, wędliny, jajka, sałatki i inne;
napoje gorące: kawa, herbata;
napoje zimne;
alkohol we własnym zakresie.
Koszty całkowite dla jednej osoby:
515,-zł 2-osobowy pokój z łazienką;
490,-zł 3-osobowy pokój z łazienką;
465,-zł 4-osobowy pokój z łazienką;
390,-zł 4-osobowy pokój bez łazienki;
375,-zł 6-osobowy pokój z łazienką.
Pozdrawiam Jacek Godziszewski
Czy wymagana jest jakaś liczba osób, czy może ile będzie tyle będzie?
Gdy jes ful to chyba będzie mozna podyskutować o cenie lub da gratis pieczonego barana lub prosiaka .Zaraz dopytam gościa czy cena się nie zmienia.
Poszło do Kowar.Koledzy Pytają czy cena pozostałaby cena constans jakby np. zdecydowało się przyjechać powiedzmy np od 31do 87osób
Witam
W tym roku zabawa sylwestrowa wypada w środę, więc teoretycznie wiele osób ma możliwość zrobienia sobie długiego weekendu – od 27.12 (soboty) do 04.01 (niedzieli).
Ceny które zaproponowałem były skalkulowane przy 5 dobach. Idąc już na kompromis, niech ten pobyt będzie trwał minimum 4 doby (np. 30.12.-03.01, 31.01-04.01 lub inny termin) przy tych samych cenach.
Natomiast, jeśli znalazłyby się osoby, które zainteresowane byłyby tygodniowym pobytem, zastosowałbym wówczas dla nich rabat.
:oops: Zapomniałem dodać , że jest to cytat mejla od Właściciela.
Ja i Ala piszemy się na tego sylwestra.
Pobyt tak w dniach 27.12 - 3.01. Dostosujemy się do reszty. Oferta jest dość dobra. Rozgladalem się za sylwestrem w górach i przewaznie trzeba wszedzie wydac ok 100zł za nocleg
i co tylko 1 para chetna?
2 się nie chwalą by było więcej miejsca O! :P
Gościa dalej nie zwodzę temat NIEAKTUALNY. :!: :P