I co brak chętnych???????
Printable View
I co brak chętnych???????
Myślę że trzeba by było ustalić konkretny termin i wtedy dograć, więcej osób przegląda temat ale nie wszyscy się wypowiadają bez podanego terminu. Może jakieś propozycje kiedy ? i jedziemy :)
Panowie kolega z forum poszukuje pilnie mechanika z Sącza lub okolic któremu nie straszna będzie Alfa. Zna ktoś takiego? Bo ja już pare lat mam Alfe ale nie spotkałem w Sączu nikogo, kto jak się dowie o jaką marke auta się rozchodzi miał czas na najbliższy miesiąc.
Ok. dzięki.
Witam kolegów z NS:) od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem alfy:) więc dopisuje się do listy alfamaniaków z Nowego Sącza. pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś zlociku na drugi rok jak skończę ją remontować:)
powoli...mam trochę problemów z częściami...ale silnik już wyjęty i przez zimę będę go czyścił i wymieniał co się da:) jak już mam dostęp do wszystkiego to pasuje od razu wymienić wszystkie uszczelki itp, żebym potem nie miał problemów:)
dzięki:) też mam nadzieję, że jakoś te prace przy alfie będą szły do przodu...pozdrawiam
a co tam. Jasło Alfa 164.
Nie tak daleko:)
Witam Kolegów.
Ja jestem od Limanowej, a dokładnie z Przyszowej.
Z kolegą Wegi miałem już okazję zamienić parę słów na forum, a co do reszty to nie.
Myślę ze na wiosnę zorganizujemy jakiś spocik w NS i będę miał okazje poznać większe grono. :)
Good idea. Moze w marcu... jak bede na urlopie :)
To jak kolega z wioski się uaktywnił, to ja też witam wszystkich z NS.
A jak macie problem ze spotem to wpadajcie do nas, u nas przypadkiem trzy alfy się zebrały:-)a może być więcej:-)
Panowie... gdzie w N Sączu wypolerują mi dobrze lakier na całym samochodzie?? Jak ktoś się orientuje to poproszę o ceny...
No jasne możemy zrobić spocik w Przyszowej :)
No może w końcu wypali jakiś spot u nas ..
bardzo chętnie dwie alfy wpadną:-)
Witam jest ktoś z sącza lub okolic kto posiada alfę 156 2.0 TS 155km???
Dzięki. Jest sąsiad na forum albo co? Jak mu Alfka chodzi bo chciałbym porównać chyba że się ty znasz to chętnie bym się spotkał myślę, że jak masz taki sam silnik to 146 jest prawie jak 156???
To ten sam silnik. Ja mam 146 z przełomu 99/00. Sąsiad nie ma bladego pojęcia o autach i alfa stała się między innymi dzięki temu jego przekleństwem... Jak coś potrzebujesz to pisz na PM. Myślę, że jeżdżąc alfami od 10 lat coś już tam wiem:)
Hej chlopaki...
Poszukuje kogos z okolic Nowego Sacza kto ma Alfe GT i zgodzilby sie uzyczyc auta do przymiarki moich felg MAS Italy - 8x19 cali (215/35/19). Sa juz po piaskowaniu i malowaniu i przed sprzedaza chcialbym je wrzucic na AR GT i porobic jakies atrakcyjne fotki. Orientujecie sie kto ma w okolicy takie auto?? Jak by co to info na PW lub gg - 7712926.
Pozdrawiam i czekam na info.
Ciezko bedzie kogos znalezc....
Widuje czasem czarną GT, jeżdzi nią jakaś laska. Nie znam jej, kilka razy blindowałem ale nie kumata.
Pozdrawiam wszystkich i jednocześnie dopisuję się do listy. :)
Powitać kolege.
oj joj joj ... ja juz dlugo na forum a tutaj nawet nie zagladalem
dopisuje sie do listy - liczyl ktos ile nas jest ?
nie ma ktoś na miaru na kogoś kto ma do sprzedania jakieś fajne 16" felgi... najlepiej z okolic NS oczywiście do Alfy 156. jak by ktoś coś wiedział prosze o PW.
Ta żółta też tam stoi, ale mi sie wydaje że kolega jeździ czarną ..
E tam chwalić się nie ma czym. Alfa jak Alfa. Zawsze piękna. :) Ciągle się zbieram żeby jej zrobić jakąś sesję zdjęciową ale ciągle brak czasu. Jak się zazieleni to zrobimy z Alfą plenerek. Azzurro Fantasia - chyba w NS jest tylko jeszcze jedna oprócz mojej. Pozdrawiam serdecznie. I obyśmy się spotkali każdy na swoim pasie ruchu. ;)
A nie AlfaClubu ? tak mi się wydaje, mogę się mylic, bo dawno jej już nie widziałem :]