Jeżeli chodzi o tor to nie jestem w stanie na 100 się określić ale zlotu nie przepuszczę.;)
Jeżeli chodzi o tor to nie jestem w stanie na 100 się określić ale zlotu nie przepuszczę.;)
Również proszę o dopisanie mnie na listę.
@LIGAR dopisz mnie do listy
Wszystko jest na dobrej drodze do tego by udało się zorganizować grupę 50 ;)
Mamy 43 zdeklarowane załogi. Troche osób pyta na PW o event wiec jesli tak samo bedziecie zmobilizowani jeśli chodzi o wpłaty, to czeka nas miła zabawa.
Niestety przez bezsensowną zasadę panujące na forum, nie mam możliwości edycji pierwszego postu. Prosiłem o taką możliwość juz kilka razy ale nigdy się nie doczekałem, więc musi to zrobić któryś mod. Wysłałem do majkela proszę o cierpliwość.
W przyszłym tygodniu planuję spotkanie z SJS celem ustalenia konkretów.
- - - Updated - - -
BTW Jako ciekawostka mamy juz 3 zdecydowane GTA - Kto da więcej ? :)
3 zdecydowane na wszystko i nieobliczlne GTA w mojej klasie?? :) robi sie ciekawie pewnie trzeba bedzie zabrac zestaw małego mechanika (wachacze,łożyska,kpl felg i tak dalej) haha
malin tfu tfu ale z tym jeszcze nie było problemu :)
ja tylko mam nadzieje że przed upływem terminu wpłat za tor będzie nam podany koszt całkowity za cały zlot /a nie tylko za sam tor/ bo ja np nie opłacę samego toru nie znając uprzednio kosztów za cały zlot :) ale to chyba oczywiste że w ciemno nikt przy zdrowych zmysłach się nie będzie pisał na taki układ :P
Biłgoraj przeżyliśmy to i do Kielc dojedziemy :)
Oki doki, Ligar dopisz mnie, przecież odpuścić Kielce to grzech byłby. Muszę tylko na ten rok ogarnąć 33-kę na zlot :)
hello! ja też się piszę !!! ;) Proszę dopisać grzdylu :) + osoba towarzysząca ;)
osoba towarzysząca jeździ na torze?
Ligar do tablicy! :)
www tablica pl ;)
A poza tym Majkelu, uzupełnił bys listę z pierwszego postu o scuderie.
Dobre pytanie... I cięzka odpowiedź. Z jazdami na czas nie ma obaw ale jak będziecie ćwiczyć w jednym aucie? Ja tu widzę mały problem podczas tego szkolenia praktycznego. Osobiście uważam, że będzie to dość dynamicznie zorganizowane wiec czasu na przesiadanie się i zamianę miejscami może braknąć. Nie szedł bym tą drogą... Ale jeśli bardzo chcesz...
Prosiłbym też o wpisanie mojego kolegi, roboczo nazwijmy go Kwiatkiem. Tylko pytanie klucz. Jest on fanem 159 lecz nie ma takowej w posiadaniu. Mógłby przyjechać Honda ufo?
Myślę, że nie ma najmniejszego problemu :)
To zlot fanów AR :) Nie tylko posiadaczy :) Sam mam -mam nadzieję- chwilowo Stilo 1.9 (a AR miałem 5 w 3,5 rocznej 'karierze' kierowcy) :) Ale myślę, że jeśli będą podane konkrety, a nie wypadnie mi - nie daj Boże ! - jakaś poprawka, albo wyjazd do pracy bądź wakacje, to też wpadnę (prawdopodobnie z dziewczyną, kuzynem i znajomymi, którzy AR nie mają :))
Dzięki za wpisanie. Zlot zlotem, to rozumiem, że nie posiadacze też się pojawią, chodziło mi głównie o jazdę na torze.
I ja o tym. Tylko chodziło mi o osobę bez AR
Walnie wlepkę AR na grilla i pojedzie ;)
:) :) :)
- - - Updated - - -
Chyba niezbyt uważnie przeczytałeś nagłówek postu na forum. :) Cytuję: [TEMAT ORGANIZACYJNY] Zlot 2013. Więc, bez urazy, nie chrzań mi że jest to wątek o TORZE.
Masz rację, na temat toru nie będę się wypowiadał bo go na własne oczy nie widziałem i nie będę się mądrzył. Z wyrazami szacunku manager5pl
Powiało, ale przynajmniej z wyrazami szacunku :).
A wracając do tematu to dwa pytania:
1. Czy będzie przed wpłatami wiadomo już coś konkretniej na temat całego zlotu czyli jego długość, cena itp?
2. Będzie najpierw wpłata jakiejś części kwoty czy całość?
LIGAR - czas kasę zbierać!
I swoją drogą fajne by było jak by oprócz toru był zlot. Ale niekoniecznie.
jak dobrze zrozumiałem to plany zlotu mają być ustalone po dograniu toru
spokojnie tutaj chodziło o to ze jezeli bedzie 50 chetnych na tor to wtedy ma sens w tym miejscu organizacja całego zlotu.chetni sa wiec teraz bedzie reszta :)
Ja 2 strony wcześniej poruszyłem ten temat i niestety przeszedł bez echa więc zaczynem mieć malutkie podejrzenia że jest to pytanie dość kontrowersyjne :D tak jak powiedziałem - nie opłacę toru nie znając kosztów całego zlotu. Ktoś tam wcześniej pisał że fajnie byłoby zrobić nie tylko Track Day ale i zlot... dla mnie to jest oczywiste że rozmawiamy tu o czymś więcej niż tylko samym Track Day, ja na sam tor to sie nie piszę, ja się piszę na zlot, którego jedną z atrakcji jest właśnie tor :)
A będąc na zlocie na tor pojedziesz?? Bez przesady z tymi kosztami bo różnica w cenie zlotu to nie będzie 500zł a co najwyżej 50.
Po pierwsze, apeluję o trzymanie nerwów na wodzy.
Po drugie, wyraźnie jest napisane jak uzbieramy 50 chętnych osób... Z tego co widze jest 46 wiec trochę niepotrzebnie bijemy piane, że zlot to, że zlot tamto, że ja jade, że ja nie jade. Na razie to mozemy jechać palcem po mapie. Wszelkie wytyczne potrzebne do podjęcia decyzji, czy chce jeździć po torze czy też nie, zostały zamieszczone. O reszcie spraw nie ma co dyskutować, bo nic konkretnego nie zostało jeszcze ustalone.... no poza tym że miejsce noclegowe ma być w miejscowości sielpia nad jeziorem.
Po trzecie, to że nie odpowiedziałem na pytanie zadane 2 strony wcześniej nie oznacza że jest kontrowersyjne - mniej podejrzliwości na przyszłość. Organizator to człowiek a nie firma bijąca kasa na takim vencie. Ma więc prawo do prywatnego życia…
Po n-te, nigdzie nie jest powiedziane, że bedzie trzeba za coś płacić nie znając konkretów. Wstrzymajcie się więc z snuciem czarnych wizji dot zlotu a jak macie bujną wyobraźnię napiszcie powieść fantasy, tolkien będzie miał konkurencje ;)
Nie mam w zwyczaju przedstawiać domysłów ale jeśli kolejny raz został poruszony temat pieniędzy, to znowu odsyłam na pierwszą stronę - dla tych, którym się nie chce jest tam napisane, że cena noclegów nie powinna być różna od poprzednich zlotów i ze nie interesuje nas nocleg za 200 zł/os.dzień.
Z konkretów jutro o 10 mam spotkanie z SJS wiec będzie już wiadomo dokładnie kiedy, za ile, do kiedy, gdzie itp. Chce ustalić wszelkie zmienne, które jeszcze nie zostały określone.