Już bym wolał koleżanki alfistki, ale od biedy to i na silnik można zerknąć:)
Printable View
może znowu jakiś meczy w paintbala na hali;>
ale trzebaby tak ze 20 osób
Pozdrowionka z Rybnika :-) Pracuje obok tego paintballa więc w każdej chwili mogę podejść zarezerwowac coś itp.
Wysłane z mojego LT18i
panowie i panie biore sie w przyszłym tygodniu na ostateczną rozbiórke 156 2,0TS czy komuś coś odłożyć?
panowie i panie ma ktos lawete z jastrzębia zdroju lub okolic?
Wy tu pitu, pitu o tajlach, a trzeba by jakiś zloto-spot zrobić, na wolnym powietrzu z grilem najlepiej. Niestety pogoda zawodzi ostatnio, a przejechałbym się jeszcze przed wakacjami na jakiegoś większego regionalnego zlota.
jestem zaaaa, a nawet za tym żeby spotkać się znowu na jakimś parkingu lub w macku i pogadać o starych i nowych czasach :)
heh mozna sie spotkac jeszcze nie bylem na zadnym zlocie...
- - - Updated - - -
a ma ktos mozliwosc podpiecia pod kompa 156 2,5v6 1999r?
Spotykacie się może jutro w Rybniku ? Akurat będę przejazdem :D
Siema wszystkim, czarna 166 na blachach SCI, jestem z Wodzisławia. Mrugam Alfaholikom na drodze, kilku odpowiedziało i fajnie by było jakby każdy posiadacz Alfy witał się na drodze ;)
Pozdro i do zobaczenia w okolicy! :)
podłonczyć auto pod kompa to zaden problem
Rysio a jest takowa możliwosc u Ciebie? i wiela bys chcioł?:D chce ktos alfe 156 2,0TS zdekompletowana kupić? :) :P silnik i skrzynia jest drzwi zawieszenie felgi opony itp
napisz kiedy i o której i nie będzie problemu będzie cie to kosztowac tyle ile wydasz na paliwo za które przyjedziesz
supcio... 12 13 i 14 czerwca mam wolne godzina kazda:) napisz kiedy gdzie i o której mam byc
to 12 tak o 17 na łowicka podjedź to zobaczymy co tam słychać u belli
jasne.. :) to moze podjade na ten parking koło poczty?
to lepiej tam pod osrodek zdrowia bo pod pocztą o tej godzinie moze być ciasno
ok bede
p[rzełuzmy to na jutro bo dzis nie dam rady mam wyjazd o 16 i wracam dopiero koło 21, chyba ze o 21 to napisz i sie spotkamy albo zadzwon 661 351 375
spoko moze jutro wieczorem??
Dzis jestem w domu jak podjedziesz to zadzwon , pozbieram graty i przyjde
Czeka mnie czyszczenie przepustnicy, w internecie natknąłem się na taką instrukcję jak to zrobić, żeby obeszło się bez adaptacji:
Odlaczasz akumulator.
Czyscisz przepustnice.
Podlaczasz akum.
Przekrecasz kluczyk na 90 sek. tak zeby wszystkie kontrolki sie zapalily, nie zapalasz silnika.
Przekrecasz kluczyk na 90 sek wszystkie kontrolki musza byc zgaszone, nie wyjmujesz kluczyka.
Odpalasz samochod na 10 min. nie dodajesz gazu.
Po 10 min gasisz odpalasz jeszcze raz i ostra przejazdzka na maxa , tak z 5-10 min.
Co o tym myślicie? Robił ktoś z Was w ten sposób?
Rysio Ty masz możliwość podpięcia kompa tak? Więc w razie gdyby zaszła potrzeba zrobienia adaptacji to dasz radę mi to ogarnąć?
pozdr
komputerek i kabel mam ale w takie akcje jeszcze sie nie bawiłem ale mozna spróbować
Dziś wyczyściłem przepustnice, na szczęście powyższy opis poskutkował i wszystko działa aż miło, obeszło się bez adaptacji :)
trza by jakiegoś grilla zrobić:d
draq wybacz ale twoje blachy gryza się z miejscem zamieszkania lub na odwrót:p
draq nie jest jedyny... ja też SCI a mieszkam w Radlinie :)
Mieszkam w Wodzisławiu, a blachy SCI jeszcze po poprzednim właścicielu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=lF0KJZlLDwI w ostatniej sekundzie moja sucz widac:P ale masakra... szkoda autka.
no na spota to raczej chętnych nie widac więc ani grila ani spota nie bedzie, chyba że znajdą sie chetni
no to coś zorganizujecie to się podjedzie :)
to co organizujemy spocik w piątek wieczorem w Mc Wodzisław lub Jastrzębie ????
widze że wszyscy na wakacjach więc ze spotu nici
no nie wszyscy;)chociaż bella ma focha;)
był ktoś z was na tej hamowni w jastrzębiu na ul.przemysłowej http://www.eko-car.com/autogaz/hamownia_podwoziowa.htm ?????
Rysio tez mnie to ciekawi i jaki koszt...
jak tam poczytałem to niby samo hamowanie 150zł
Macie jakiś sprawdzony serwis klimatyzacji, w okolicach Wodzisławia. Chodzi mi też o sprawdzenie szczelności.
też bym był ciekawy tego co ty luki bo i tak ceny wszędzie są te same
moją alfe trafił chyba szlak ... dzis po raz kolejny panewki zagrały marsza pogrzebowego... pie*** jeżdze az stanie później bede myślał albo o sprzedazy albo o nowym silniku... ktos chetny :D