no to jedziemy! :D do zobaczenia później :)
Printable View
no to jedziemy! :D do zobaczenia później :)
Hubert ja z Toba nigdzie nie jade:D
ale moja druga połówka prawdopodobnie jedzie :o!
Póki co pogoda jest zacna. Świeci Słońce i jest można by rzec upał, jednak popołudniu może już nie być tak kolorowo :/
Wybierzcie się wcześniej, żeby przed 15 być na miejscu. Pamiętacie, co napisał Sickboy: kto pierwszy, ten lepszy :P
Pozdrawiam i do zobaczenia.
- Rafał
P.S. mam nadzieję Robert, że tym razem to ja będę pierwszy ;)
sącz będzie w okolicach 15;15 Do zo:)
jak kto pierwszy ten lepszy to ja sie wcale nie wybieram.Mam gdzies organizatora:P
Miejsce mie tam czimac bo zanim jo dojada taki kawal to pewnie ostatni byda kurna
Bociek moze my bydymy ostatni:P
Jak mielista wyjechac wczesni jak my i to dobro godzina.
Przepraszam za nie obecność ale wypadła jedna bardzo ważna sprawa która pokrzyżowała plany,może następnym razem się uda życzę miłej zabawy!
- - - Updated - - -
Pozdrawiam ANET!
Wiem widziałam moją skromną ekipę z Bochni i chyba Bociana w GT z rejestracjami SD kolor buraczkowy!
No ba - przileciołech se na kiełbasa no i lody gałkowe ma sie rozumieć.
Dzięki za miły dzionek :p
Przechodziłam przez ulicę przed Bochnią a mój mąż nawet Cię pozdrowił a Ty nic!
- - - Updated - - -
Ładną masz tą bellę odpicowana na cacy i ramki też super takie Made in Italia!
To tyn z paryzolem beł co machoł?
A jo pacza w lusterko i sie dziwia co tyn chop chciol? Krzyczal na mnie ze go nie puściłem na drugą stronę ulicy czy jak ? Miałem rebus :p
No właśnie ten a ja byłam po drugiej stronie z małym pieskie i córą!
No i dla tego myślałem że sie chłop złości bo chciał przejść do rodziny na drugą stronę :p
No to przepraszam za brak odzewu :)
Mam nadzieję że kiedyś uda na się spotkać osobiście i wtedy sobie pogadamy na razie pozdrawiam!
My już też w domu ,mino pół godzinnego odpoczynku przed burzą i deszczem w Jaworznie ,dzięki za spotkanko ,zjedzoną kiełbasę i lody,pozdro:)
Dzięki wszystkim za spotkanie ! Było bardzo sympatycznie !
Dziękujemy za wspólne grillowanie.
Pogoda oraz ekipa dopisały. Miło było spotkać się w starym gronie, jak i poznać nowych miłośników marki.
Cieszę się, że się podobało.
W planach kolejne spotkanie, tym razem będziemy grillować pstrągi w Żmiącej (http://stawy-zmiaca.pl/stawy.htm).
Zdjęcia z dzisiejszego spota wrzucę niebawem.
Pozdrawiamy.
Natalia & Rafał
P.S. a nie mówiłem, że Hajdi robi najlepsze lody? ;)
Aaa ,mie trocha obklupało gradem na A4 kole Trzebini,ale szybko przeszło,a potem przymusowy postój w Jaworznie.Jeszcze sie błysko.
loeb,Ty stołeś na światłach w Jaworznie?Jakos 159 stoła 1 w kolejce,jo ominoł ta cało raja.
dzięki wielkie za spota ;) zapraszamy na spota do Bochni, za niedługo jakiś powinien się odbyć :) lody rzeczywiście były pyszne :D czekamy na zdjęcia :P
Podziękował wszystkim za spota!:)szkoda jedynie że ze wszystkimi nie udało się porozmawiać dłużej...mam nadzieje że doczekamy kiedyś i również III edycja będzie:) co nie wyklucza po drodzę stawów rybnych:)
A my jako młodzi miłośnicy marki dziękujemy za spotkanie i pozdrawiamy:).
P.S. Mieliście racje - lody naprawdę dobre
Dzieki wielkie za spota;) było naprawde przyjemnie i wesoło, więc czekam na zdjecia;)
Ekipa tyska dojechała szybko i bezpiecznie do domu. Dziękuję wszystkim obecnym, fajnie było was zobaczyć. Następny zlot na stawach zapowiada się rewelacyjnie. Daniel dzięki z stejka, następnym razem odwdzięcze się pstrągiem. Rafałowi dziękuję za organizację i za zapas chrupków dla Oliwki.
Pozdrawiamy
Robert, Ilona i Oliwka
Nieźle się stłoczyliśmy, ale 17 alf weszło + motor.
dzięki, nawet moja załapała się na sesję - fajne zdjęcia :)
kilka fotek z dzisiejszego spotkania:
Załącznik 98327Załącznik 98337Załącznik 98336Załącznik 98335Załącznik 98334Załącznik 98333Załącznik 98332Załącznik 98331Załącznik 98330Załącznik 98329Załącznik 98328Załącznik 98326Załącznik 98338
i bonus dla Roberta: ;)
Załącznik 98339
Pozdrawiam.
Rafał