Cytat:
Napisał adamodg
Ok jeżeli ja dostane smyczke to ty dostaniesz cos odemnie...:):) Nie odbierz tego żle i nie pomysl czegos o mnie ale bedzie to coś słodkiego...:)
Printable View
Cytat:
Napisał adamodg
Ok jeżeli ja dostane smyczke to ty dostaniesz cos odemnie...:):) Nie odbierz tego żle i nie pomysl czegos o mnie ale bedzie to coś słodkiego...:)
co to znaczy "jeżeli " :evil: jak napisałem masz to znaczy że maszCytat:
Napisał TOMAS 156
a czekoladę lubię z orzechami :mrgreen:
No niestety musze cię troche zmartwic nie bedzie to czekolada ale tez cos bardzo pysznego.. (przynajmiej dla mnie)..:dCytat:
Napisał adamodg
A czy ktos mialby jeszcze smyczke na zbyciu (moze byc uzywana...). Ja tez marze o takiej ;(
Witam ! Pytanko do klubowiczów z okolic Rybnika Żor Jastrzębia i Wodzisławia jedziemy ta kolumna ? Jak tak to gdzie się spotykamy aby wyruszyć do Krakowa?? Pozdrawiam !!
Witam ! Pytanko do klubowiczów z okolic Rybnika Żor Jastrzębia i Wodzisławia jedziemy ta kolumna ? Jak tak to gdzie się spotykamy aby wyruszyć do Krakowa?? Pozdrawiam !!
No coś by wypadało ustalić w najbliższym czasie :)
btw. nie ma ktoś znaczka Cuore Sportivo na sprzedaż? ;>
showtime A gdzie Twoj banner reklamowy?;>
nie pytaj sie głupio :mrgreen: jest weekend , banner poszedł na impreze i pewnie jeszcze nie wrócił :mrgreen:Cytat:
Napisał Reks
Proponuję parking przy Carefur Rybnik ok. 10. 30.Cytat:
Napisał puotek
ludu Alfowy ze Śląska!
na zachód od Katowic :P
proponuję wyruszyć razem z Katowic, proponuję tak ślepo godizna 10,30 parking pod realem na paderewie, i wyruszyć razem na podbój Krakowa, oczywiście pierwszy będzie jechał ktoś z nawigacją
ktoś akcptuje? na pewno ja z popsem
a po co nawigacja :P my ekipą z zagłebie (Dabrowa Bedzin Czeladź) zawsze rwie trasą na Olkusz czasem dajemy po oporach i zawsze dojeżdżamy bo miejsce jest stałe :)
Jeśli chodzi o ekipe z okolic Rybnika to trzeba się dogadać którędy chcemy pojechać. Możemy wystartować w Rybniku spod Carefura o 10:30 a potem może do Katowic i tu z drugą ekipą albo pojechać trasą A4 (niestety płatna) lub przez Dąbrowe i Olkusz. Jak myślicie??
A Cent i Poppss któredy Wy jedziecie?
My chcielismy sie zebrac o 10.30 na 3stawach w k-ce i wyruszyc w krakow tak zeby mniej wiecej byc te 30 min wczesniej ale mozemy sie ustawic gdzies po drodzetylko napiszcie gdzie tak zebysmy sie spotkali chcielismy jechac przez te wioski
EKIPA Z DĄBROWY i okolic
wyjeżdżamy o 10.30 spod stacji BP na redenie jak ostatnio i lecimy na Olkusz
WITAM WSZYSTKICH MAM PROBLEM ZNACZY TAK MI SIE WYDAJE... Posiadam alfa romeo 156 1.9 jtd i co mnie w niej martwi to to ze spalanie wynosi ok 10l na 100km czy to normalne..?? prosił bym o odpowiedz (czym moze to byc spowodowane? albo jak wybrnac z tej syt)
Przyjedź na to spotkanie a napewno ktoś Ci coś poradzi.Cytat:
Napisał TOMAS 156
w mieście jak ostro jeździsz to moze tyle być normlanie 8-9 na włączonej klimie palą ale na trasie to nie jest normalne spalanieCytat:
Napisał TOMAS 156
Cytat:
Napisał Kosiar
Własnie moja jazda nie jest jakas energiczna... Zdaza mi sie przeciagnąc ja czasami ponad 3tys obrotów ale bardzo zadko.. Moze filtry trzeba zmienic lub przepływomierz a moze sonde... Dziwi mnie to bo moj tata mam ten sam silnik i spalanie w miescie wynosi do 7.5l
dziś wjechałem alfa w słup betonowy taki niski którego z miejsca kierowcy nie widać :/ komplet chłodnic do wymiany i zderzak postaram się do niedzieli zreanimować alfę aby przybyć
Brawo. Jakis ****wski pech z tymi zderzakami :D ja wczoraj urwalem na krawezniku (Orlen) na odcinku Katowice-Krakow. 80 km/h autostradą ze zderzakiem na sznurkach ;)Cytat:
Napisał Kosiar
Ku*** mać poprostu jestem zły jak nie wiem ... ale chłodnice już idą :)
Mi wczoraj Baba przeysowała zderzak.. z Tyłu.. wrryy
A mi dzisiaj juz Pan doktor leczy samochod. Wymieniaja koncowki drazka i tuleje (kupilem w koncu TRW po 65 zl/szt). Zderzak juz tez jest...
Wiec Bella odratowana. Czekam na odbior auta i... RACHUNEK ;(
mnie jakiś golfiarz na parkingu zachaczył...
ale dojade :mrgreen:
btw, ekipa z zagłębia, z tego co widze nie ma chętnych na wyjazd z kce, dopniemy się z popsem do was, po drodze skocze po znajomego do jaworzna jeszcze to i tak po drodze! pozdro
Oby sie tylko po drodze nic nie stalo... Pier*** tą autostrade krakowsko-katowicką... chyba czas najwyzszy zacząć latać na Olkusz...
No jak nic złego się nie wydarzy to Zawitamy z fr_33 na spocik z naszymi kobitkami... A jak pójdzie dobrze to krugeer i QBA też zawitają :-)
Częstochowa - 4-8 osób (zależy od "wiatrów")
showtime ale brygada z zagłębia będzie jechała na Olkusz o wiele wygodniejsza i przepustowa droga niż jebana autostrada za którą się płaci
no i fajnie będzie wyglądać kilka (kilkanaście) panien przejeżdżających przez jakieś miasto, na pewno ściągniemy uwagę ludzi :mrgreen:Cytat:
Napisał Kosiar
najlepiej jest na letnich spotach bo ludzie siedzą przy domach :)
no co racja to racja:D czuje ze bedzie cieeeekaaaawieeee:D:)
Grupa z Rybnika i okolic pod Carrefurem o 10.00 do 10.15 Wyjeżdżamy o 10.17 :mrgreen:
Kosiar Alfa już zdrowa? właśnie nie zaglądałem tu ostatnio a w bazarze widziałem Twoje ogłoszenie i zaciekawiło mnie. Mam nadzieję, że już zdrowa i ma się dobrze :)
Siema ! Ferrari-1 gdzie jest ten Carrefur znaczy jak dojechać do niego od strony Rybnika bo jakoś nie kojarzę gdzie to jest !
Sorki pomyłka od strony Wodzisławia ! heeh
chłodnica się już robi na zlot będzie zdrowa :wink:
przyjeżdżasz na zbiórke do DG?
Carrefour jest na trasie 78, popularna Gliwicka. Okolice Stadionu MOSiR i Basenu "Ruda" ;)
noi 5 dni :D moja alfa juz chyba czuje ze spotka rodzinke :D w niedziele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a tak przy okazji jak ktos ma migacz do AR 145 lewy patrzac na maske to poprosil bym zeby wziol na spocik :D
GTA power haha tyle wam powiem :mrgreen: