Niestety nie pomaga.
Printable View
Niestety nie pomaga.
Kasuję ten plik, tworzy się nowy, ale i tak wyskakuje ten błąd ^^ nie kminie już tego. Czy unidiag chodzi w ogóle na siódemce?
u mnie działa, sprubój jeszcze cały folder z udiagiem oznaczyc jako nie tylko do odczytu, ewentualnie prawym, zabezpieczenia, zaawansowane, wybierz użytkownika i daj mu pełną kontrole może to pomoże
no i jeszcze możesz sprubować prawym na exe i dać mu tryb zgodności z np xp sp3
Niestety nic nie pomaga... No trudno.
weź przenieś unidiaga na inna partycje bo winda czasem blokuje dostęp na tej partycji gdzie jest zainstalowana
mam dwa błędy i nie weim jak się ich pozbyć pomóżcie
piewszy P1654- variable manifold control ckt open(chyba coś z czujnikimep temp ale nie jesem pewny)
drugi P0170- fuel trim ( to chyba cos z sonda lambda)
czy ktos mi pomoże ?
P0170 - to również może być przy zepsuty przepływomierz.
innym razem ten bląd pojawiał się u mnie ale wraz z błędem P1173 gdy rozpadła mi się rura pomiędzi przepływką a przepustnicą.
Witam
Potrzebuje pomocy bardziej doswiadczonych forumowiczow. Dzisiaj podlaczylem moja niunie do komputera. Zero bledow. Wszystko ok. Nic nie maniupulowalem tylko po sprawdzeniu sie ladnie rozlaczylem a tu niespodzianka. Okazuje sie ze nie moge odpalic samochodu. Dodam ze kontrolka CODE gasnie a alarm rozbrajam i uzbrajam normalnie z pilota.
Dzieki za pomoc.
Przez jaki program się podłączałeś? Jesli alfadiag to moze wraz z testami urzadzen zrobiłeś jeden z resetów? a druga sprawa - jak podłączasz teraz komputer to pokazuje jakies bledy, czy przechodzi wszystkie testy?