Muszę w końcu umyć... ;)
Printable View
Szczerze mówiąc, nie wiem :D Mam startą naklejkę akurat w miejscu "colore". Ale nie jest to raczej żaden z Grigio tylko ciemny odcień Verde
Zwracam honor :rolleyes: Nie dawało mi to spokoju (a raczej Wy i że "szary"...) i na wigilijnej kolacji rozszyfrowywałem w końcu swój kolor, dobrze mówiliście. Tak że ogłaszam, mam Grigio Metallico :o
Nie wiem, po włosku Verde to zielony, w palecie kolorów Verde też jest bardziej zielonym, chyba że mój monitor przekłamuje albo mam wątpliwy u facetów podobno zmysł rozróżniania kolorów. Moja AR też zawsze wydaje mi sie w kolorze zielonym/ciemnym morskim niż szarym, ale Makarony tak te lakiery porobiły że ciężko określić i tylko oni chyba wiedzą co mieli na myśli. Nie ulega jednak wątpliowści że kolory bardzo mi się podobają, zwłaszcza mój, najmojszy ;). Zdarza się (jak jest wypucowana) że na stacji benz ludzie zagadują mnie, co to za kolor :o więc coś w tym chyba jest.
Tak, to byłem ja we własnej osobie :) Fajnie, że się odezwałeś, bo byłem ciekaw kto to mi awaryjnymi zamrugał :) Odmrugałem długimi, mam nadzieję, że widziałeś. Ja wtedy ruszałem właśnie do Uniejowa wygrzać dupę ;)
Co do koloru to jak wg mnie to jest szary :) Jako ciekawostkę podam, iż mój kolor zwie się Grigio Luce di Amalfi - czyli teoretycznie odmiana szarego a praktycznie to jest to złoty :)
Michał Ty masz Grigio Metallico
Pozdro dla bliźniaczki z którą mijałem się na ul. Kościuszki (nie zdążyłem pomachać) ok 14 oraz przedliftowej AR166 2,5 V6 na niemieckich blachach stojącej pod UM.
Pozdrowienia dla kierownika z czarnej AR 159 SW na Łódzkich blachach widzianego na maratońskiej w kierunku dworca