Za 13 700 spodziewałes się GT do jazdy? Cena odzwierciedla stan auta
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Printable View
Za 13 700 spodziewałes się GT do jazdy? Cena odzwierciedla stan auta
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Z tego wynika, ze ceny gieteków są losowe jak lotto w Serbii ;)
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
pamietając szukanie swojej GT to moje wnioski są trochę inne. Tanie zawsze są co najwyżej "bazą do odratowania" a często już próba to walka z wiatrakami a drogie to loteria. Czasem warto, czasem dobrze pojechać oglądać ze szwagrem bokserem :P
Pojechałem obejrzeć tą z 2007 bo na zdjęciach wygląda ładnie. Czarną obejrzałem z ciekawości i było jeszcze gorzej. Sam mam stilo z 2004 roku i mimo słusznego wieku jest w super stanie w porównaniu z tamtymi z ogłoszenia.
Mam upatrzoną jedną ładną ale tam oprócz drobnych mankamentów mechanicznych nie podoba mi się praca silnika:
Cytat:
Auto dość ciężko odpalało nawet nagrzane i silnik pracował niezbyt równo. Sprawdziłem korekty wtrysków i na 3 pokazało mi w zakresie +1,2 do +1,75 (na wolnych obrotach korekta na 3 wtrysku falowała w podanym zakresie), pozostałe wydawały się kompensować trzeci wtrysk. Kolektor plastikowy pozmianowy, klapy wirowe nie były usuwane. Dodatkowo jest gdzieś nieszczelność na kolektorze wydechowym bo widać było sadzę na silniku od strony wylotu.
Macie może pomysł jak zdiagnozować co jest grane? Czy korekta może być np wynikiem nieszczelności kolektora dolotowego, czy raczej zwiastuje spustoszenia w cylindrze spowodowane urwaną klapą?
Witam, serdecznie.
A to cudo? http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6y8QnR.html
Zdjęcia za wiele nie pokazują, komora silnika syf. Instalacja LPG i niemieckie blachy, jak to wygląda w świetle naszego prawa?
Jeśli lpg to ja bym sobie ja darowala
Kup dieselka:)