naładowałem akumulator , przesmarowałem dmuchawe (wreszcie cisza :) ) , ustawiłem prawy spryskiwacz do szyb, a dzisiaj może go troszke opłukam z tej soli
Printable View
naładowałem akumulator , przesmarowałem dmuchawe (wreszcie cisza :) ) , ustawiłem prawy spryskiwacz do szyb, a dzisiaj może go troszke opłukam z tej soli
Ja wczoraj wymieniłem rozrząd, jeszcze na dniach do wymiany idą kpl. hamulców murze tylko wymienić tylne tarcze bo mi w Mikodzie 251mm wciśli zamiast 276mm, potem jeszcze gumy na łączniku stabilizatorów i na dłuższy czas będę mieć spokój mam nadzieje:D
kupiłem komplet dywaników gumowych ;)
Wymieniłem akumulator (czteroletnią Centrę na nowego Boscha) i wstawiłem ją do garażu na święta - trzeba pokatować drugie auto :D
kostkiiiii na lusterkooooooooo :D
wymienilem olej, filtr powietrza, filtr oleju - przeciwpylkowy bedzie w poniedzialek :D
ustawilem spryskiwacze bo walily w kosmos :P
Wczoraj - poskładanie z dwóch reflektorów jednego (efekt IMO świetny - jak na 22zł wkładu), dzisiaj - wykończenie pilnikiem, ręcznie oczywiście ;) flansz na gaźniki, jutro - przednie błotniki oraz zbiornik paliwa - dokończenie tego, co zacząłem. :]
Zabrałem się za wymianę audio :)
Na pierwszy ogień poszły przednie głośniki. Wstawiłem Pioneery i troszkę wygłuszyłem drzwi. Efekt nie powala, ale jest zdecydowanie na + więc jestem zadowolony.
Pozdrawiam.
- Rafał
Dolałem płynu do spryskiwaczy, troche wysprzatałem wnetrze... Dywaniki, plastiki, skóre:)
Wczoraj wymyłem przednią szybę (od środka), a dziś zafundowałem Belli w końcu właściwe blaszki WPR (szkoda, że u nas nie ma tych małych i że z klubowymi ramkami się spóźniłem, ale już są w drodze :) ).