nieeee u nas nie gonią za takie rzeczy:D u nas się bardziej obrażają jak ludzie nie przyjeżdżają na zloty:P hehe
Printable View
nieeee u nas nie gonią za takie rzeczy:D u nas się bardziej obrażają jak ludzie nie przyjeżdżają na zloty:P hehe
Nie no ja będę na każdym obowiązkowo :P Początki zawsze są trudne, ale będzie dobrze. I obowiązkowo wezmę sprzęt ze sobą.
flatbeet nie mogę przypomnieć sobie skąd Cię kojarzę, a na pewno skądś Cię znam...
na następny zlocik też się pisze jak tylko będę miał wolne w tym dniu
uuu.. no ja w sumie od 1.5 roku jestem w z powrotem w Świdnicy, wcześniej 5 lat na studiach w Poznaniu ale tam się chyba raczej nie poznaliśmy:P
a może z telewizji regionalnej mnie znasz?:D pod koniec grudnia coś tam w świdnickim teatrze odbierałem i podobno puszczali to potem w świdnickiej TV:P
no i musiał sie pochwalic....nie było innej opcji...
ehhh te gwiazdy ze szklanego ekranu...
Ty też Mati będziesz niedługo gwiazdą bo Paulina pisze o nas tu lokalnych Alfaholikach artykuł w Tygodniku Świdnickim:P
bazuje głównie na tym co mówiliśmy dla tej lokalnej telewizji na zlocie i chce wykorzystać jakieś Twoje zdjęcia, chyba coś z tego co robiliśmy w Jelonce:) pewnie się będzie jeszcze z Tobą kontaktować.
No nie kojarzę za cholere skąd...ale może kiedyś mi się przypomni :P
Ej, ja też chce być sławny :D
daleka droga jeszcze przed Tobą....ale wszystko stoi otworem :)
A gdzie są fotki? Pare było zrobionych.
Piotr przemówił....doceńmy to.....serio :P