Ślesin- jeziorko też dobry motyw :) i na pewno nie byłoby problemu z miejscami do zaparkowania tak jak na pierwszym spotkaniu pod PWSZ. :)
Printable View
nie przebrnąłem jeszcze przez ten wątek -ale zauważyłem że w Kole jeździ sporo Alf bo raz w tygodniu tam jeżdżę... macie jakiś swój klub czy tu sie tylko organizujecie ?:)
a co powiecie żeby kiedyś zrobić spot w połowie drogi mniej wiecej między Koninem a Bydgoszczą ??:) każdy będzie miał wtedy około godziny z groszem drogi do pokonania :)
nooo trzeba pomyslec :)
hehehe bo ten konin to maly jest:) no to co pasuje wam ten 20 na dobry poczatek zdamy relacje z tweety jak bylo w piotrkowie:) a wlasnie xofer moze jednak pojedziesz z nami jak z niunia wszystko ok?:)
no ale 20 jakiego miesiąca? Ja myślałem aby w Piotrkowie zostać i 20 jak to robi część ludzi:) Ale jeżeli plany się zmienią to "Kain Problem".... A i dziś przyjechała do mnie do pracy bardzo ładna 147 na tristarach 17" Pozdrawiam właściciela( mówił, że tu bywa:) )
ooo to moze i nas odwiedzi:) no teraz tweety to ty chcesz tam na noc zostac?:D
No tak myślałem ale jak coś to się plany zmieni
obserwuję temat i jakby co to podjadę z moim małym synkiem...nie wiem jak mąż bo pracuje na zmiany.Gosia