Moje zamówione w środę dotarły dzisiaj. Wyglądają naprawdę świetnie. Ale z założeniem to chyba poczekam do wiosny:rolleyes:
Dzięki za szybką wysyłkę i pozdrawiam
Printable View
Moje zamówione w środę dotarły dzisiaj. Wyglądają naprawdę świetnie. Ale z założeniem to chyba poczekam do wiosny:rolleyes:
Dzięki za szybką wysyłkę i pozdrawiam
Ostatnio była zmiana producenta. Stary producent dawał listewki z czarnego plastiku, a nowy z białego. Plastik w nowych jest chyba bardziej wytrzymały, ale to zweryfikuje Poczta Polska. Nadruk w nowych jest lepszej jakości, nie ma paprochów itp.
W piątek tydzień temu poszły nowe i końcówka starych, nie wiem jakie dostaliście :)
Moje przyszły kilka dni temu - mam nowe, te z białego plastiku. Dotarły całe, zero rys, paprochów itp. Już założone - wyglądają...klimatycznie :D
potrzebuje nowe ramki :)
Mam pytanie co do ramek, ostatnio widzialem z napisaem kolega w alfie 166 w krakowie co mial napisane Radomski klub i tak dalej.... Czy mozna np zamówic Małpolski czy Krakowski jakos w tym stylu zeby sie wyrozniala ?
Radomski, Jurajski, Pomorski to są... yyy frakcje lokalne. Jeżeli w Twojej okolicy jest Małopolski Klub to może będzie i podkładka :)
ale zobaczcie z sondy swietnie widać jak mało alfoholików posiada ramki..
ciekawy jestem czy sa jakieś powody dlaczego az 40% nie posiada ramek?
Nie posiada ponieważ czeka na dostawę do domu. :)
Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia nowych ramek, tych z białym plastikiem?
Pewnie niektórzy chcieliby takie ramki np. chromowane a nie zwykłe czarne :) ... bo chyba nie wstydzą się przynależności do klubu.... :confused:
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
Właśnie :) Też bym z chęcią na nie zerknął :)