czarno srebrna, w opisie masz zamieszczone ze kolor srebrny przybiera kolor auta, jak to sie dzieje? odbija sie zy co?
Printable View
czarno srebrna, w opisie masz zamieszczone ze kolor srebrny przybiera kolor auta, jak to sie dzieje? odbija sie zy co?
folia ma kolor srebrny metalik - ot i cała filozofia :) a czarny to wiadomo czarny
nadal nie czaje, moze przez to ze prawe juz spie, domniemam ze folia srebrny metalik i mieni sie od koloru lakieru? jaka była by cena 4szt do felg takich znaczków?
:) może dzisiaj o poranku będzie się lepiej myślało ;) folia się nie mieni od lakieru samochodowego - bo nie ma po prostu jak, poza tym auta są pomalowane na setki przeróżnych kolorów a nie tylko srebrne, tak jak i są dziesiątki różnych kolorów folii, do tego w macie i połysku, podsumowując - folia której używam do tego rodzaju nalepek jest srebrna
Witam.
Również jestem zainteresowany. Poproszę 4 kolorowe sztuki. 2 na przód, 2 na tył do Alfy Romeo 147 2003 rocznik.
Proszę na PW o szczegóły i dane do przelewu.
dzięki wiertło za odpowiedź, mam jeszcze pytanie, czy ktoś może napisać jak długo wytrzymują?, jak szybko ulegają procesowi odklejaniu się?
szczegóły na PW
moim zdaniem są bardzo trwałe, ja swoją wożę już ponad rok, słońce, myjka, mróz - nie jej nie wzrusza - to się tyczy przodu, tył - mi wyłamali i ukradli się ździwi ktoś jak zobaczy że jest tam nalepka ;P , ale już jest nowe zamontowane, kupiłem zniszczone i oczywiście w celu renowacji powędrowała na nie nalepeczka, folia - ma gwarancję na 5 lat, blaknięcie - nie ma takiego zjawiska, odklejenie - nikt się nie skarżył, klej jest bardzo mocny!
cóż więcej mogę napisać...
udanej i słonecznej majówki wszystkim!!!!
wiertło
wiec jaka była by cena małych nalepek na felgi? oczywiscie czarno srebrne:p
dzięki za odpowiedź, po 10-tym jak wpadnie wór pieniędzy zamówię nalepeczki
chciałbym zamówic 2 nalepeczki na auto.... model 155:p, i 4 na felgi... wszystkie wersja czarno srebrna:p podaj cene i dane do przelewu na pw