ale wiesz zawsze jakis procent z tych ludzi pozostanie... poza tym mowimy o czystej wymianie barterowej browar>airbag:) nie opyla sie? :)
Printable View
sorki ale dziś nie zawitam - coś się zaczynam smarkać i sami wiecie nie chce pogorszyć sytuacji
seboq - jak coś możemy się ustawić jakoś w sobotę lub w niedzielę powiedzmy na magnolii
ja dzisja też odpadam :( moje stalki zrobiły się na rdzawki :P muszę poszukać alusów 15 :)
Ja prawdopodobnie do końca grudnia odpadam ze spotów, bo pracuję do godz. 20. więc 20.30 mógłbym dojechać, a o tej porze pewnie już nikogo nie będzie. Chyba że będziecie się gdzieś ślizgać to bym dołączył:D
Mnie też znowu nie było... ech. Pod kompa ja zawsze podłącze jeśli ktoś chce :)
Witam dawno mnie nie było ale i powód jest smutny :( DZWONEK, pierwszy opad śniegu i lód na Pereca. Bliskie spotkanie 3 stopnia z "dżipem" mercedesa :( => maska, lampa, grill, zderzak, nadkole, geometria... itd :(, ale wizyta u blacharza zamówiona części już kupione, będzie grill ze 146, czarne lampy TYC i kierunki i może uda się jeszcze lotkę zendera wyrwać, więc jak tylko moja bella zakończy operację plastyczną to śnieg nie śnieg, mróz nie mróz jesteśmy na spocie. Pozdrawiam a do chorych - KUROWAĆ SIĘ !! :D