Tak tak do 156 ale, że tutaj fajna dyskusja się rozwinęła więc postanowiłem zapytać.
Printable View
Tak tak do 156 ale, że tutaj fajna dyskusja się rozwinęła więc postanowiłem zapytać.
a może ktoś założył opony całoroczne?
jak to się spisuje i czy warto w to wejść
oszczędności wychodzą dość znaczne
Ostatni model calorocznego goodyeara wyprzedza wiele letnich markowych producentów. Miałem co prawda w słabszym aucie i było niezle. Był to chyba Vector3. W zimie lepiej niż w lecie, ale do max 100KM chyba tylko. Nie ma na nich efektu klejenia, co przy szybszym aucie jestem wg mnie niezbędne.
Ja miałem Goodyear 4Seasons - 15tki w 147 potem w 156, bardzo dobra opona. We wrześniu kupiłem Siene na dojazdy do pracy - robie codziennie 70km w obie strony - oczywiście opony miały prawie tyle co auto coś koło 11 lat. Choć pewnie nie jeden amator "dobrego" bieżnika by jeszcze jeździł ale ja od razu kupiłem komplet całorocznych - Navigator 2 = GY Vector 3. W zimie super, w lecie też ok, z tym że pewnie głośniejsze od letnich - w sienie i tak niewiele słychać bo jest głośno od innych elementów niż opony :P
Ja kupiłem miesiąc temu opony Mohawk i powiem wam,że zrobiłem na nich już 3tyś km i sa ciche i dobrze auto trzyma się drog zarówno na suchej jak i na mokrej nawierzchni.
17tki? A można wiedzieć czy na etykiecie euro były oznaczenia E,E,72db ???
A jaki model M112?