Dzięki za spota :) było super "i want more" :)
Printable View
Dzięki za spota :) było super "i want more" :)
OK udało się wrócić :D
Dzięki wszystkim za spota :) było konkretnie nawet z tym wiatrem :D troche pozamulałem sobie ale to przez dym w oczach i spadającą bagietke :/
Dzięki Puotek za częsci :)
Bocian za zrobienie bardzo realistycznej sceny przy wszystkich o podanie złego czasu odkręcania jednej śrubki :D hehehe
Pfourul za wytłumaczenie znaczenia i wysławianie nicka :D
Adams za pomoc w jedzeniu zwęglonych kiełbach :D
Do następnego!
ale widziołeś jak się kożdy patrzoł co sie dzieje że sie dre na ciebie
:jester:
fotki som pikne - nawet mojo gyty sie łapła na kilka :party:
ino na jednym żech zoboczył , że chyba czas mnie już dogania bo mom jakieś takie łyse zakola na łebie
"fuck"
a jo mioł być młody całe życie :dontknow:
Dziękówka ludzie za zaje*istego spota ;] mam nadzieję że jeszcze wiele takich będzie ;]
Pozdro ;)
aro - senkju za fota moji gyty - ładna ( znaczy fota )
marcin - senkju za fota z "bajcepsami" ( nje ma lipy ) he he
brera - tyż senkju bo widza że adamsik mo kilka fotów przy dupci moi gyty
jamroz - senkju za posadzenie moi życi w br ( chciołech se zrobić fotki naszych obok bo ciekawy byłech jak to wyjdzie no ale jak płakałeś żeś jes bidny i ni mosz na gnój ( ON ) żeby przeparkować to nie nalegałem :lol:
adamsik - tyż senkju za fotki
czy będzie wiele spotów nad zalewem ?
tyle czasu na forum są ludzie z tych okolic i nigdy nikt nie pisał że tam taka fajna miejscówka
i do tego rodzinna ( huśtawki itp dla dzieci )
musi tam być coś jeszcze raz jak już wiaterek ustanie )
i bierta dzieci co by mi córcia nie płakała że nie ma się z kim bawić
Marcin - i znowu dzięki że masz córkę ( moja córcia miała się z kim pobawić chociaż bo dla mnie huśtawki fajne ale tylko 5 minut )
Dzięki za fajnego spocika i ciepłe przywitanie spóźnialskich ;-)
Pozdrowienia z Łodzi... i z niecierpliwością oczekuje następnego... może następnym razem się uda i jakąś kiełbaskę zjeść ;-)
VW Alfa TDI GTA - Bezcenne :-D