Źle by na mnie działało gdybym wiedział że mam plastikową:) Poza tym aluminiową miałem w standardzie. Druga kwestia to że ja się z tym nie pierniczyłem:)
Printable View
Źle by na mnie działało gdybym wiedział że mam plastikową:) Poza tym aluminiową miałem w standardzie. Druga kwestia to że ja się z tym nie pierniczyłem:)
Ja nie wiem w ogóle po co oklejać, czy zmieniać aluminium. Miałem i plastik i Alu. Aluminiowa jest zdecydowanie ładniejsza.
No żeby plastikowa była taka tania...;), jak ktoś chce to mam jedną plastikową konsolę na sprzedaż ale z małym pęknięciem dlatego ją zmieniłem na inną plastikową;p.
Aluminiowa jest ładna ale nie widziałem jeszcze w stanie perfekcyjnym. To był powód dlaczego okleiłem u siebie.
No ok, to jestem w stanie zrozumieć ;) Ja na szczęście trafiłem u siebie na konsolę w idealnym stanie
jak pisałem wcześniej ja zamierzam malować konsole z prążkowanego amelinium u lakiernika, a poza tym ma taką konsolę prążkowaną pod CN+ do sprzedania ...
Chcialem isc krok do przodu i wykonac caly panel na frezarce cnc z czystego aluminium ale stwierdzilem ze nie ma sensu sie az tak w to bawic:) dlatego wymyslilem ze wolalbym albo oddac na hydrografike z swoim wzorem albo obkleic w carbon i jakims cudem prysnac bezbarwnym lakierem :) nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie ale to sie szybko okaze:)