Czyściłem dzisiaj styki, nic to nie dało.
Czyściłem dzisiaj styki, nic to nie dało.
Tez u siebie zagladalem,poczyscilem i kontaktem podlalem ale nic podejrzaengo nie widzialem,
Ja też spryskałem elektrosolem, bez poprawy.
zadzwońcie do tych gości co naprawiają te absy i spytajcie o falowanie może coś doradzą
Dzwoniłem do autoryzowanego serwisu BOSH, nie naprawiają sterowników, gdzie mam jeszcze zadzwonić?
Jakby sie komus chcialo to moze sobie zrobic taki maly test z zaworem przelewu z diesla,taki zwykly zwrotny do paliwa stosowany przy pompach wtryskowych starszych sprzetow.
Grzybek z zaworka odmy i sprezynke wywalamy razem ze sprezynka,zostawiamy sama obudowe i oring.Kupujemy kilkanascie cm przewodu 12-13 i 4 opaski 12-22 po czym wstawiamy w przewod owy zaworek zwrotny i odpalamy maszyne,mozna sie pokusic o jakis reset ewentualnie i zobaczyc co sie bedzie dzialo lub inaczej zaworek odmy zmienic na nowy
Ja mam zaworek nóweczke.
zaworki to już chyba wszyscy na ślepo wymienili, ktoś podawał tu jakiś namiar kilka stron wcześniej na fachowców
http://allegro.pl/listing.php/search...ng=naprawa+abs
Zmienilem na nowy,jest poprawa ale nie bylem zadowolony do konca i wstawilem inny zawor w celu sprawdzenia
Na pewno jest szczelniej ale musze znalezc jakis z pneumatyki bo nie faluje na takim rozwiazaniu