Biorąc pod uwagę, że w aucie znajduje się kierowca to chyba wystarczy tylko NNW dla tej konkretnej osoby.
A czemu dziwisz się że ktoś nie kupuje tego dodatku do OC?
Printable View
Biorąc pod uwagę, że w aucie znajduje się kierowca to chyba wystarczy tylko NNW dla tej konkretnej osoby.
A czemu dziwisz się że ktoś nie kupuje tego dodatku do OC?
drifter mnie to tez troche dziwi bo to są prawie zadne pieniadze a w razie draki cos tam masz ja dokładnie dzisiaj płaciłem ubezpieczenie na alfe żony i za nnw dopłaciłem 59 zł na rok wiec nie jest to majatek ;)
Ja wiem, że to nie jest majątek - w zeszłym roku miałem NNW a w tym roku zwyczajnie przy podpisywaniu umowy widać nie zostało zaznaczone i tyle.
Tak czy inaczej - chce ktoś to miejsce na torze? :)
eeee no nie swiruj ze nie bedziesz jezdził?!
Miałem przednie opony dojechać na torze ale na jednej wyskoczył bąbel po jakiejś dziurze i teraz muszę kupić jakieś opony na przód ale nowe na torze zjeździć to słaby interes. Na tych na tor nie wyjadę bo traktowania na torze pewnie by nie wytrzymała. Jak znajdę jakieś przyzwoite używane to będę na tor jechał ale na nowych to będą ewentualnie jak nikt się nie zgłosi raczej ostrożne przejazdy ;)
Jak się na mojej miejsce chętny nie znajdzie to będzie myślenie.
a to o to ci chodzi :) no ja załuje włąsnie bo na ostatnim zlocie opony sie zrobiły niebieskie i poszły na szmelc i dlatego w tym momencie sie jeszcze wstrzymałem z tymi o profilu 35 :)
drift - jakie potrzebujesz na tor do spalenia ?
17 ? 18? 15 ? co trzeba ?
17 215/45 do dojechania lub 205/50 do dalszej jazdy
dobry, ja chcialam sie zgosic! i powiedziec ze bede na zlocie, wiem ze to troche po czasie ale moja sytuacja byla wrecz nieprzewidywalna ale teraz juz wiem ze to wypali!!!:) ale teraz serio, jest szansa Jagiel ze bede mogla zaczepic sie z Wami w Miedzyrzeczu w tym neptunie? powiem Ci szczeze ze nie am teraz czasu czytac tego wszystkiego i bardzo cie prosze napisz mi co i jak.... z gory dzieki:):)
Ja mam podobne pytanko co brera21. Do "bazy noclegowej" mam rzut beretem i chętnie wpadłbym na jakiś czas pogadać, pooglądać fury i poznać fajnych ludzi. Czy jest jakiś dzień, w którym można wpaść (bez noclegu) i poszwędać się?