Dokładnie :D Tym bardziej że kiedyś wychylił się do mnie z flaszką "na odległość" ;) Lepszej okazji nie znajdziemy chyba, a jakoś przewaletujesz :D
Printable View
Panowie jak Alfa się do tego czasu nie rozklamorzy to na bank przyjade . Tylko nie chce mojej zostawiać na 5 dni z małym dzieckiem . Jeżeli będzie się czuła na siłach jechać to z chęcią przyjedziemy . Z tego co widziałem na mapie to jest tam kilka ośrodków więc chyba problemów nie będzie . Na pewno przyjade tylko jeszcze nie wiem w jakiej "konfrontacji"
Dawno nie było żadnych newsów :)
Drodzy uczestnicy, jest pomysł na kolejną atrakcję. Podziemna trasa turystyczna na Kadzielni w Kielcach.
Załącznik 94113
Czy będą chętni ? Szczegóły -> http://www.ssk.kielce.pl/ (uwaga IE nie wyświetla poprawnie tej strony)
Czekam na waszą decyzję.
Ja jestem za :)
Pisz mnie sztuk 1 i syn sztuk 1 :)
Abi + Tusia147 też chętni :) Myślę, że Semprefedele też pójda, ale muszą się sami zadeklarować :)
malin2k5 (2) (podziemna trasa turystyczna)
Witam czy jest możliwość dopisania się jeszcze na zlot ? 2 osoby, zobaczyłem temat dopiero teraz, a bardzo chętnie się pojawię.
Za późno raczej, aczkolwiek wszystko będzie jasne z początkiem maja gdy wpłyną wpłaty zaliczek za uczestnictwo - będzie wiadomo ile osób się wybiera na poważnie i czy są jakieś wolne miejsca.
A co do kolejnej atrakcji to pewnie też byśmy się pisali (2 osoby) na taką trasę.
Temat zapisów jeszcze nie zamknięty więc może Jest szansa, użytkownik nazar chyba zrezygnował więc je bym się pisał jeśli to możliwe. Jeśli chodzi o wpłatę to mogę nawet zaraz :)