Również pozdrawiam :)
Printable View
Pozdrowienia dla oramkowanej 156 sw z ładną dużą felga na POB widzianej w Kaszczorku pod Toruniem :)
Czarna Brera na POS widziana na hamowni u goodhopa dzisiaj, ktoś od nas? ;>
Tomaz to Ty dziś od rana zaliczyłeś mycie na bezdotykowej w Suchym Lesie?
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Tak :D
Jechales?
Też pozdrawiam!
Nawet trąbiłem ale coś nurkowałeś przy fotelu pasażera :) gdybym nie był spóźniony to chętnie bym zobaczył i posłuchał jak ta Twoja "nowa" v-ka pracuje :D
Pozdrowienia i podziekowania za wpuszczenie dla kolegi z fioletowej 147ki dzis rano na niestachowskiej.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolege z 147 oramkowanej z osiedla jagiellonskiego
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
A ja pozdrawiam wszystkich debili którzy trabili na mnie jak Alfa postanowiła zdechnac na Al.Niepodleglosci w mega korku. Na pewno auto na awaryjnych odjedzie jak na nie zatrabicie :)
Specjalne buziaczki dla tych co wpier...li się przede mnie uniemożliwiając mi zjazd stamtąd jak już udawało mi się odpalić auto...
Wszystkim wam życzę identycznej sytuacji ale z drugiej strony.
Mam świadomość, że pewnie nie było tam nikogo z forum (by się zatrzymał i pomógł pewnie) ale musiałem się wyzalic...
Niestety okazuje się że większość naszego społeczeństwa to... ;)
Dziś widziana "srebrna" 166 na Jugosłowiańskiej tak godzinę przed meczem na ramkach klubowych PPL ? Na prawdę śliczna i zadbana z zewnątrz :)
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla szarej Giulii Q widzianej w sobotę na Lubczykowej Górze, która przez pomyłkę podjechała pod mój dom :) Następnym razem można zaparkować na podjeździe i wrócić do centrum autobusem, kluczyki zostawiwszy w skrzynce na listy :D
A ja pozdrawiam wlascicieli pieknych alf - odpicowane czerwonejj 33 i nowiutkiej niebieskiejj Giulii - spotkanych w niedziele pod ICHOTem (brama Poznania). Milo bylo popatrzec na takie auta!
Pzdr dla właściciela AR w najszybszym kolorze :) klubowe ramki, rej. ELC, ul. Grunwaldzka :)
Pozdrowienia dla kierownika białej 159 rej. POB..., jechałen za Tobą od Lechickiej a potem przed Tobą do Kobylnicy. Ładnie się prezentuje na tych czarnych kołach.
Wczoraj srebrna 166 przedlift widziana na ul. Wołczyńskiej. Pozdro dla kierownika!
Pozdrowienia dla kierownika pięknej 166 :) stały bywalec na Kopernika ?http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/05/50.jpg
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 SW dziś rano na Starej Drodze w Suchym :)
Pozdro dla oramkowanej 147, czarny ropniaczek ;) na Garbarach kolo 15
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Tomaz ? http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/05/122.jpg
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pozdro Tomaz! Po chwili podjechalem za Toba pod zloty grosz ale juz nie bylo Cie w aucie. Fajnie mruczy ta Twoja bestyjka:)
Pozdrawiam Ruchu i Lupus :)
Pozdrowienia dla kierownika białej 159 SW widzianej dziś dwa razy, na A1 i A2.
Lampki były, mryganie też:)
Ja z tej czarnej 159 SW:)
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnej Giulii widzianej dzis o 8:50 na Umultowskiej przed przejazdem[emoji3]
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na ramkach, mijanej dziś o 9 w Biedrusku na wylocie w kierunku Poznania.
P.s jedno oczko Ci nie świeci[emoji6]
Wczoraj o 20 30 dk 11 Nowe miasto czarna 159 ti PO,,,,Gary?
Pozdrowienia dla dwoch 159 dzisiaj widzianych przy Castoramie w Poznaniu ok. 15:20.
Prawie jednoczesnie wyjezdzaliscie ;-) , w odstepie 5-ciu minut
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/05/318.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/05/319.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
166 fl widziana dzis popołudniu wjeżdżająca na parking pod kościołem na ul Kartuskiej.
Pozdrawiam
To bylem ja :) Ew. moja zona, bo 2 razy tam wjezdzalismy:) Ech te komunie :)
Oczywiscie rowniez pozdrawiam :) Czy Ty przypadkiem nie stales w trakcie komunii tez na parkingu?Srebrna 166 tam widzialem ale z daleka tylko niestety.
Nie, nie, tamta 166 akurat nie była moja, przechodziłem z rodzinką, chyba coś koło 18, parking ogólnie był prawie pusty.
Czerwone Mito na ramkach, Akacjowa w Suchym Lesie przed Neo Nails :)
Pozdrawiam!
Już wcześniej miałem napisać, bo nie pierwszy raz widzę ;)