ja nie potrzebuje zmiany wizerunku :) jest dla mnie idealny :)
Printable View
ja nie potrzebuje zmiany wizerunku :) jest dla mnie idealny :)
zapytaj tych co obracaja sie w twoim otoczeniu! :) wybory nowych wladz bo my ze slavolem chcemy isc lige wyzej michu bój sie :)
nie musze sie pytac :)
etam róbcie co chcecie jedno wiem towarzystwo już jest niereformowalne i wątpię czy cos wskurasz
michu zrob odlam z dugim i zaluzcie team poznan :)
heh ... :)
daj spokój tomek nie ma sensu i nie chce mi się a wyjeżdźac albo cos zrobić moge z wami co za problem
radziu zawsze jest dla ciebie miejsce i dla twojej rodzinki miejsce w team pile :)
sa jakies plany na ta niedziele??
sa spotkanie na lotnisku 15 moze byc ?
mi pasi...
wpasnijcie na pare godzin na melanż do poznania 10.12 do fiat bravo klubu pogadamy o przyszłorocznym spocie
Łał wielkopolski rozmach, gdzie by się michu nie odezwał to popijawa,spotkanie lub zlot, trzeba brać przykład z wielkopolskiej organizacji. Może zmiana prezesa?..... ;)
A tak na poważnie to jutro będę cierpiał po rodzinnej imprezce....... Więc chyba nie dam rady......
przecież to jest 10!! ty już chyba pijany jesteś nie jutro o godz 10.12 tylko dziesiątego grudnia:-)
http://www.fiatbravoklub.pl/forum/vi...hp?f=63&t=3430
tu jest wszystko
wszyscy macie pozdrowienia od andrzeja oczywiscie organizatora kuliga :)
no slavol a juz myślałem że masz promile tomek jak nie można pić bierzesz kierowcę i pijesz, a poza tym czy zawsze trzeba pić?? ja nie piję:-)
ja nie wiem co jest... wszyscy na forum lansuja sie na niepiajacych alkoholu a przynajmniej tak to odbieram...na tym forum sie nie pisze o alkoholu to forum abstynentow??bo to dla mnie troche dziwne ... no ale jak kto lubi.... alkohol jest dla ludzi i czasem fajnie jest sobie wypic w fajnym towarzystwie jednak tak jak tu jestem to raczej sie nigdy chyba nie uda... szkoda
Zamienimy się pracą? Zobaczymy jaki pijący będziesz.;) Ja urlop muszę brać żeby wypić więcej niż 2 piwa.
ale nawet fajnie by bylo wypic te 2 piwa :) nie chodzi mi o upodlenie sie picie do upadlego ...
karol zmien forum na pijacy.pl jeedzie ktos do micha w sobote bo sie zastanawiam
prezes jak nie bendzie śniegu ,,to pamientaj ..po piasku te sanie pociągniesz ..i pozdrawiam wszystkich
no i chyba trzeba bedzie tak zrobic ...
SPRZEDAJE ALFE .... niestety sytuacja materialna i zyciowa mnie zmusza...chcialem tego uniknac no ale niestety nie mam innego wyjsca i z wielkim bolem serca musze ja sprzedac...jesli ktos zna kogos albo wie kto szuka takie SW to bardzo prosze o info...cena nie wiem jaka wyjsciowa powiedzmy 8500 jak zawsze do malej negocjiacji...zdjecia i oglosze bedzie na forum, otomoto i tablica.pl... wkleje jakis link tutaj zeby byl w razie czego odnosnik
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...km-IDxHIB.html
http://otomoto.pl/show?id=C22038152&preview=1
przykro nam karolu moze zostanie na jakas mala alfe 145 :)
moze bo nie chcialbym sie z Wami rozstawac :(
przykro nam z tego powodu....ale i tak pamientamy że obiecywałeś pomuc prezesowi z sankami....
hehe jasne... mam nadzieje ze jesli tylko bedzie transport to nadal bede mogl przyjechac z zona :)
w tygodniku pilskim pisza o nas michu tobie tez kupilem bo jestes na fotce :)
etam nie ryczeć kastrona rowerze wpadnie i tyle
do poznania sa pociagi :)
O KULIGU ...myślał ...abyś sam prezes nie był w zaprzęgu
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
MICHU śniegu to i niema ...ale masz ponoć na lodowisko blisko ...i nie zapraszasz ...nawet w balecie krzywe nogi mają . a co powiedzieć tam....piła też dojedzie na pewno
borsuk nic mi nie wiadomo że mam blisko na lodowisko a koszulka poszła pocztą
dzienki ...kasa jak gadaliśmy...a ja w kraju bende 17.12
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
a to daleko od ciebie......Lodowisko w Tarnowie Podgórnym :) - blisko poznania
Chwiałka lub Malta [lodowiska] :)
POLECAM !
jutro standardzik 15
i co z ta 166?
kupionaZałącznik 41459Załącznik 41460Załącznik 41461Załącznik 41462i mamy w teame wrescie inne auto niz 156 :)