gcredhot18 - to nie moja alfa ani nie moja druga, podobno jeździ taka zielona z zielonymi felgami ale jeszcze jej nie spotkałem
Printable View
gcredhot18 - to nie moja alfa ani nie moja druga, podobno jeździ taka zielona z zielonymi felgami ale jeszcze jej nie spotkałem
Kolega zapytany, wypiera się obecności pod Praktikerem :)
to trudno, nie będzimey go na siłe namawiac do przyznania sie :)
Łysy!! dziś to byłem ja na 100% ;) pozdro!!! hehe
haa...pomachane - odmachane...policyjna 159, trasa Bystrzyca - Kłodzko dzisiaj po poludniu...
Pozdrawiam srebrną 156 dzisiaj mijaliśmy się na skrzyzowaniu górnickiego i sienkiewicza. moja bella jeszcze bez klubowych ramek ale do nadrobienia w niedługiej przyszłości
No to ktoś się przyzna do zaparkowanej srebrnej 156 na klubowych ramkach widzianej wczoraj przy Sienkiewicza w pobliżu Piastowskiej?
to jak miała białe felgi to musiała być moja, ale nie kojarzę aby o tej porze jechał, chodź może jechałem w kierunku centrum do tesco więc ręka by ci została gcredhot18;)
Wczoraj gdzies miedzy 18:30 a 19:00 na wysokosci stadionu, przed wjazdem na to w polowie otwarte rondo. Ja jechalem w kierunku miasta, Ty wracales w kierunku Maslic :)
Dokonales "wymachu" reka przez otwarte okno, ja z racji okien zamknietych odmachalem ze srodka pojazdu :P
156 przedliftowa, blue cosmo - to w kwestii czym.
no to teraz zgłupiałem... to czemu ja myślałem że to był Łysy?? No dokładnie wracałem z pracy... ale jaja - pozdrawiam!!!
Nawet bliskie moja najczęściej stoi na Walecznych między Prusa a Reja a Ty jeśli się nie mylę parkujesz na Prusa w pobliżu wejścia nad Odre. Owszem jest kilka alf w bliskim sąsiedztwie ale jeszcze nie widziałem klubowych ramek tu.
Pafka często tamtędy przejeżdżam ale prawdę mówiąc nie widziałem tam takowego auta bądź nigdy nie zwróciłem na nie uwagi bo moje to raczej tam nie stało:P
a ja mam ostatnio szczęście do czerwonych 156 ;)
Jedna wczoraj na Mulickiej na ramkach Alfaclubu, a druga dzisiaj Legnicka/Sokolnicza i lekka ekwilibrystyka przy parkowaniu :cool:
To mogła być moja. Jeśli zaparkowana wzdłuż Sienkiewicza jadąc od Mostu Szczytnickiego w stronę Wyszyńskiego, po lewej stronie, pod kamienicą przy ulicy, tam gdzie parkuje się po skosie to raczej moja :)
Ramki moje :), świeżo założone :)
W sumie to jeszcze się nie pochwaliłem w odpowiednim dziale po zakupie, więc rozpoznawalność żadna :/
Hehe, dzięki :)
... ale nie taki nowy, bo moim pierwszym autem była AR 145, więc przygodę z marką zacząłem już któryś rok wstecz, potem była Mazda MX-3 a od miesiąca jeżdzę AR 156.
Jutro pewnie też tam gdzieś będę ;) Codziennie dojeżdżam do pracy i parkuję gdzieś w tamtych okolicach, więc jak nie Sienkiewicza to Piastowska, Rentgena, Nowowiejska albo Grunwaldzka.
Niestety, "bywają" :)
Kiedyś lubiłem sobie pojeździć nawet z 15 minut po tamtej okolicy w poszukiwaniu miejscówki, od jakiegoś czasu zaczynam poszukiwania od Sienkiewicza i zawsze coś tam się dla mnie ostanie. Nie ukrywam że jestem nieco wybredny, bo jełopów obijających nam auta nie brakuje, więc w wąskie szczeliny nie wjeżdżam i szukam raczej "bezpiecznego" miejsca do zaparkowania.
Również mam nadzieję, że się spotkamy. W czerwonej Brerze na pewno Cię zauważę :)
pozdrawiam
Widziany kolega TKfoto na parkingu wąwozu myśliborskiego :D Mini-spot, a nawet mikro :D
Wczoraj koło 18 Darus skręcajaćy z legnickiej w ostatni grosz, potem koło 21 Emka Twój Chop koło blaszaka :P
Ktoś mi wreszcie pomachał :D Czarna 156 na klubowych ramkach, tablice DDZ, na ul. Kuzienniczej w Jaworze :) Nie zdążyłam odmachać ale serdecznie pozdrawiam :) Ramki zostały dziś zamówione więc może coraz częściej będziecie mi machać :)
co Wy tylko na ramki patrzycie ;)
ja macham tylko tym z ramkami... dla zdrowia psychicznego osoby, do której macham :lol:
Miny gościa, któremu ostatnio pomachałam długo nie zapomnę. Taką analizę życia, jaka pojawiła się na jego twarzy, to chyba miał po raz pierwszy. Wszystkie grzechy przejrzał :haha:
Boskie to było.
A ja macham wszystkim, bo sam nie mam (jeszcze) ramek :D
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:20 ----------
Wczoraj na przykład w Karpaczu było machanie/odmachanie ze 156FL na rej. PO (tez bez ramek) :D
dzis srebrna 156 pot na litewskiej pod blokiem...pierwszy alfisti poza pociesznym na osiedlu;) oraz czarna 156 dsw kolo google plaza pod polbankiem:)
z tą srebrną wymieniałam pozdrowienia kilka dni temu. Nie tylko stoi, ale także jeździ ;)Cytat:
Napisał Dante[PL