Oczywiscie ze tak :)
Printable View
Ziomki ! chyba JTS się pojawi :P Musi coś ładnie brzmieć a nie tylko klekot z diesla.... haha :P
widzę , że spore zainteresowanie jest zlotem :) z Rzeszowa i okolic też kilka aut się zadeklarowało :)
Jeszcze w sumie nie wiadomo jaka droga ale mozemy sie gdzies spotkac i pojechac wiesza grupa co wy na to ??
No widzisz Patryk dalo sie :)
Ja tak jak już mówiłem Łukaszowi niestety odpadam :( Mam sprawę która niestety jest niemożliwa do przestawienia :(
Patryk zadzwon do mnie to sie ugadamy co do wyjazdu 796 080 774
Dzieki Patryk za zlot :) tylko cos sie tak opierdalal w drodze powrotnej :) Bumarc zaluj ze Was nie bylo :)
Jakoś nie miałem ochoty tam pędzić :P Noo 4c była Yeah ! :D
no robila robote pikna na zywo jest i ten mruk baaa jaki mruk ryk silnika piekny :)
Nic dodać nic ująć ! :D Bumarc żałuj że Cię nie było ! haha :D
oj naprawde to byl duzy zlot cala kolumna z tarnowa podrozowalismy 4 zablokowalismy hehe
Spot jak najbardziej pozytywnie :)
teraz tylko czekam na spota w Grodku jak sie jeszcze wieksza grupa wpakujemy nad wode :)
co tu taka cisza ??
A gdzie w Gródku się pomieścimy ? :D
Jaki Gródek co i jak gdzie po co w jakim celu ? :D Bo ja nic nie słyszałem :P
jak to gdzie na plaze sobie wjedziemy i sie w 2 rzedach pomiescimy :) hehehe ale do tego daleko nie wiadomo gdzie bedzie ja tylko tak przypuszczam :)
w tamtym roku był spot w gródku i chłopaki dali radę:)
No wlasnie to teraz by nie dali :) ja bede mial niespodzianke na nastepny taki zlot :)
Nie wiem ale fajnie to brzmi , byle nie daleko bo jednak JTS to JTS hahahaahahahahahahhaha :D
hahahahha spokojnie mysle ze daleko nie bedzie :)
i bedzie niedaleko stacja benzynowa :)
co to sie na tej bochni dzieje ze nikt nie odpowiada ??
nie wiem jak inni :D ja tu nie zaglądam, bo będzie mi żal, jak Wy pojedziecie na spota, a ja będę musiał uczyć się do sesji :D
Ja tu zaglądam ale jeśli nie widzę ostatnio zainteresowania jakimkolwiek spotem w naszych okolicach to nic nie piszę i czekam na spota 13 lipca w Tarnowie :)
Widziałem dziś Brere w Bochni ale nie widziałem właściciela i nie miałem jak zachęcić do spotów :D
a ja tu zagladam codziennie :) a tu nikt nic sie nie odzywa a czemu Micrus nie pojedziesz z nami przerwa w nauce i juz :)
ja tez sie raczej wybieram jak wszystko pojdzie ok :)
nie chodzi o przerwę w nauce, tylko, że wymyśliłem sobie płatne kursy w weekend ;) i nie da rady sobie ich odpuścić :(
Witam, ja się czuję zachęcony żeby wpaść na jakiś spot, poznać Bocheńskie środowisko AR, ale widzę, że na razie brak konkretnych planów na najbliższy czas? :)
Witamy nowego kolege :) Panowie teraz to musimy zorganizowac spota :) i zapraszamy kolege odrazu do tarnowa 13 :)
Ja wczoraj widziałem Michała - misior82 i podpinałem mu autko do kompa więc mogę powiedzieć że miałem micro spota :) Jak na razie to chyba wszyscy czekają na spota 13 lipca w Tarnowie więc kolegę też tam zapraszamy. ps. kolego MrKrzywy poznaję fotkę z twojego avatara :) to o ile pamiętam to WOŚP 2014 na Texonie w Bochni a obok twojej GT stoi czerwona 147 koleżanki Vanesa :)
Właśnie nad Tarnowem myślałem, o ile nie będę wtedy gdzieś nad wodą to się zapewne pojawię :)
Tak, fotka z WOŚP, na krótką chwilę zawitałem wtedy na Texon.
To w sobote nad wode :) a do Tarnowa wszyscy jadym :)
Jeszcze parę dni i Taaaaarnów ! :D
To skoro nas miałoby kilku jechać na Tarnów to jedźmy razem :) Dajcie tylko godzinę i miejsce gdzie się spotykamy i pojedziemy w kolumnie na Tarnów :)
No u mnie słabo więc ja raczej dojadę sam :P