Adams, a Ty będziesz? :) Mam nadzieję że tak :)
Adams, a Ty będziesz? :) Mam nadzieję że tak :)
Hanys ni dom rady na simsonie zgubiłech iskra ;/ złom nieodpalo ;/ dlatego przyjada Alfą :D
Jakby co to my dzisiaj z Bytomia tyż chyba zajadymy naszymi alfami. Póki co we 3:)
Wpadajcie wpadajcie przyjmiemy Was z otwartymi ramionami :D*
zeby nie było widzimy sie na Niebieskim pod realem 20.00 :P
Hans jedziesz przez Murcki ?
ja ale dzisiej byda jechoł puźniej na spota kole 20.00 dopiero ;/*
a to pojade sobie wczesniej to do wieczora
no okej do Spotu :)
I co tam na spocie? Prawda to, że koledzy pozakładali leżących policjantów na prostej?
prawda to prawda, ale nie umiejętnie to zrobili, lekko się tylko prosta skróciła :D
Dzięki za spota, dziś wyjątkowo krótko byłem bo krótko... tak mało aut (12 tylko :P ) ale ok :D
Dzięki Damian za danie się "przejechać" :D było mi potrzebne to porównanie :D
Co za lipa Panowie, policjanty pozakładane na prostej. Przyjechałem o 21:05 i nikogo nie było na niebieskim. Tylko 2 alfy do maca zajechały, co tak szybko się rozchodzicie, pogoda przecież spoko była?
Dzięki za posiedzenie se w Gtv i 147 z Bytomia :D krutko w tym tydniu sorki tak wyszło :) a co do sickboy-a to kogo w Macu spotkałeś ?? :D
Spoko Hans, wygodnie było na tych mięciutkich pokrowcach? :D
Dziś pierwszy raz byłem na spotkaniu i musze powiedzieć że nie ostatni :D
Nowik widziałem Cię jak krążyłeś po parkingu na 3 stawach. Mijałem Cię 2 razy w czarnej oramkowanej AR159. Musisz zaopatrzyć się w klubowe ramki.
jaaaa no no wygodniutkie :)
A mnie piwko smakowało o 20.00 i o śpiących pieskach to wiedziałem że są dlatego się nie pojawiłem :)
Mnie nie było dlatego o 21 spot sie rozmył (o 21 to ja przeważnie dopiero dojeżdżam :) na niebieski)
Pzdr
Przepraszam Adams - dzwoniłem Hansowi że jednak mnie nie będzie - wyskoczyła mi nagła akcja ;/ Sorki. Ogólnie całe towarzystwo przepraszam że tak wyszło. Poprawię się :P
Co do leżących policjantów - od tygodnia se już tak leżą... eh.. śmiechu warte..
Mam nadzieję że poznam też przy okazji się z nowym kolegą z Siemianowic, a nie wiem czy już przypadkiem kolegi nie mijałem kiedyś i żeśmy se pomachali? :)
hitman nie przypominam sobie żebyśmy się mijali ale wszystko możliwe :)
No ale w każdym bądź razie, do zobaczenia i pomachania na drogach naszych "pięknych" siemianowickich :D i na spocie mam nadzieję również ;)
Na pewno się spotkamy i poznamy :P
jacie sot trwał chwilke a tu normalnie same podziękowania lecą :D
dzieki hans ze otworzyles nam maske :P heh
Spoko ja niemam nic do ukrycia pod maską :) zwyczajne 2,4 :D jak Wam pomogło to w czym kolwiek to git :D
Porownywalismy sprezarki od klimy w 3 roznych rocznikach i wszystkie 3 byly inne :P
Przepraszamy :P poprawimy sie :D obiecuje :D
ta Hans tylko obiecuje, tak jak jeszcze nie dawno P4 :D a teraz co?
P4 ni widu ni słychu, a Hans wpadnie na 5 minut :D
jo wpadna na dłuzyj :P bo z Mrutysiem sie ugaduja :P a pozatym to roz ino tak było ze na 5min wpodłech :)
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...rill_u_p4.html
przed spotem proponuje grilla :)
Potrzebuje dobbrego i w miare taniego mechanika ktory zajmie sie moim sprzeglem i dwumasem ? zna kotos takiego goscia w poblizu jaworzna ? moga byc myslowice lub sosnowiec:P pilnie potrzebuje bo w srode wyjezdzam na wakacje i chcialbym zeby przez czas ktory mnie nie bedzie ktos wymienil mi powyzsze czesci za sensowne pieniadze ocvzywiscie czesci postaram sie sam dostarczyc.
Hans gdzie Ty jesteś jak Cię nie ma?? w d*pie masz forum?? ehhh
mnie w czwartek na spocie nie będzie :( niestety takie życie