dwa posty wyżej jakie stopery najlepiej dobrać - cztery szt. na przód i siedzi jak głupie ;) Nie ma opcji by się samo wypięło :)
Printable View
dwa posty wyżej jakie stopery najlepiej dobrać - cztery szt. na przód i siedzi jak głupie ;) Nie ma opcji by się samo wypięło :)
Przedwczoraj dokonałem wpłaty, mam potwierdzenie, a z tego co widzę moje zamówienie dalej nie opłacone. Co jaki czas lista jest odświeżana?
W mojej przesylce z zeszlego tygodnia brak wkretow. Pytanko, gdzie moge ewentualnie zwrocic sie o wkrety do dywanikow? Z gory dziekuje za informacje i pozdrawiam.
Ja w ub. roku dostałem stopery w oddzielnej paczce kilka dni po dywanikach, także spokojnie, firma jest rzetelna :)
Witam. Sory nie doczytałem ze w tytule przelewu trzeba wpisać nick wiec jeśli chodzi o przelew z niedzieli tj. 31.03 chodzi o nick dzidex7. Pozdrawiam.
Witam,
Dywaniki przyszły do mnie w poniedziałek, dzisiaj mam trochę czasu to napiszę swoją opinię o tym.
Ogólnie dywaniki wyglądają na bardzo solidne, mam jednak dwa zastrzeżenia które powodują, że chciałbym je reklamować przy opcji wymiany na prawidłowo wykonane.
Chodzi mi o dwie sprawy:
1. Napis na dywaniku pasażera jest tragiczny, właściwie ciężko odczytać co jest tam napisane(wszystko się zlewa):
Załącznik 244509
Załącznik 244510
Z resztą napis na dywaniku kierowcy również mógłby być lepiej wykonany:
Załącznik 244511
Jeżeli nie da się tego lepiej zrobić to wolałbym dywanik pasażera bez napisu, jedynie z logiem.
2. Druga sprawa to miejsca stoperów na dywanikach nie zgadzają się z tymi które są w samochodzie:
Załącznik 244512
Załącznik 244513
Załącznik 244514
Załącznik 244515
Panowie trzeba coś z tym zrobić bo tak być nie może... ;)
Stopery masz z jakies tez z nie oryginalnego zestawu.
Ori 147 nie miały nigdy stoperów z tyłu.
Druga sprawa nigdy nigdzie nikt tu nie napisał, że otwory na stopery w tych dywanikach będą pasowały na stare oryginalne. Wiec nie rozumiem w czym problem?
Trzeba było kupić ori 2 razy drożej..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ze stoperami jest dokładnie tak jak pisze Omen. Powiem więcej - w temacie z zapisami jest jasna adnotacja tłustym czerwonym drukiem że stopery w naszych dywanikach nie są dopasowane do mocowań które część z nas ma w podłodze. Tak więc ten argument jest nietrafiony.
Co do jakości nadruku to niestety ale przyjęta przez nas technologia nie pozwala na nadruk lepszej jakości. Sam napis Alfa Romeo i Alfaholicy pisany jest dość skomplikowaną czcionką i stąd też taka a nie inna jakość.
Czy można znowu zamawiać dywaniki?? Chciałbym kupić komplet do 166
oczywiście, szczegóły w temacie z zapisami
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Czesc
Czy lista z aktualnymi zamówieniami jest aktualna? W piątek zapisałem się na dywaniki i wpłaciłem kase a nie ma mnie na liście.
Pozdrawiam
chciałbym zakupić dywaniki do Alfa Romeo 159, czy są dostępne?
witaj, tak zapisy cały czas otwarte, szczegóły w tym temacie
Witam do giuli już są dostępne?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam !
Czy dostępne są juz dywaniki do GT?
Gdzie i jak sie to zamawia koledzy?
Juz zamowiłem ! ;)
- - - Updated - - -
Zamówiłem zaplacilem ile trzeba czekac.
A i mam problem z otworzeniem listy .
I kurde nie napisałem nicu
Przelew poszedl na nazwisko Barnaś Łukasz
- - - Updated - - -
Wyslalem przelew a nie podalem nicu bedzie problem?
- - - Updated - - -
Nie podalem nicu przy wplacie na konto bedzie problem ?
A i nie wiedziec czemu wplacilem 115zl:rolleyes:
Ja jestem zadowolony z jakości dywaników. Mam jednak problem z mocowaniem z przodu. Zwłaszcza u kierowcy gdzie jest jakaś gumowa zaślepka przy fotelu dywanik wypada mi ze spinek i się przesuwa. Ma ktoś na to jakiś sposób?
Jak te dywaniki sprawują się zimą?
Widzę, że są od spodu zabezpieczone gumą, ale napiszcie jak Wam się z nich korzysta w takie deszczowo-śniegowe dni. Dzięki. :)
Da sie zamowic "gole" dywaniki do 156-tki? Czytajac te wszystkie posty to lepiej by bylo miec chyba takie dywany bez zadnego nadruku bo ten "nadruk" to lekka chinszczyzna...
PS
a mial ktos moze stycznosc z dywanikami z autodywaniki.pl? Wygladaja prawie identycznie jak te klubowe tyle ze maja napis zrobiony chyba prawdziwym haftem
Witam. Zamówiłem dywaniki w niedzielę przelew zrobiłem a na liście zamówień cały czas jestem na Czarno. O co chodzi?
Premium,
Jest znaczna różnica w tych dwóch rodzajach, a cenowo aż tak źle nie wychodzi
Jest jeszcze możliwość kupna dywaników
Tak - zapisy ponownie otwarte! Szczegóły w linku poniżej
Nie mogę otworzyć listy zamówień. Co mam zrobić?
Ja tez nie mogę otworzyć listy. Wysłałem prośbę abym mogl wejść.
Nie mogę otworzyć listy zamówień. Co mam zrobić?
- - - Updated - - -
Ok. Otworzyła mi się lista ,ale mnie na niej nie ma. O co może chodzić?
Jak ja otworzyles?
Sama się otworzyła ,ale już nie działa.
Czy są w palanch dywaniki do Giulii?
Znowu się otworzyła, ale tylko raz i ponownie przestała działać. Niestety, ani Twojego nicka, ani mojego tam nie było
Hmmm... nie wiem z czym jest problem, u mnie na komputerze lista otwiera się za każdym razem. Może na telefonach jest jakiś problem? A co do aktualizacji listy to robię to ręcznie, zazwyczaj raz dziennie więc nie dziwcie się że zaraz po złożeniu zamówienia jeszcze Was nie ma. Spokojnie - każdy kto wypełnił i wysłał formularz to na liście się znajdzie.
Ok. Dzięki za odpowiedź.