Michał, za tydzień może mi się uda wpasć;) ale o moich urodzinach raczej nie pamiętajcie;)
Printable View
Michał, za tydzień może mi się uda wpasć;) ale o moich urodzinach raczej nie pamiętajcie;)
mnie też niestety dziś nie będzie ale za tydzień postaram się przyjechać :)
mi sie tez raczej dzisiaj nie uda :(
Dzięki za spot i huczne pożegnanie :D
Również dziękuję wszystkim za spotkanie, do zobaczenia za tydzień:)
Hehe, końcówka była ostra :)
Również dzięki wszystkim za kameralnego spota... (chociaż na innych forach 8 samochodów to dużo)
Pzdr
a co huknelo? ;)
Ta przyjemność kosztowała mnie 80 zł czyli nową lampę już nabytą :-p
pytanko mam do wszystkich czy da radę ktoś w czwartek podjechać do ken center z kompem jakiś problem mam to może ktoś prześwietli mi auto??
pozdrawiam maciekqm
to ostrzeżenie?? ;)
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
Bardzo bym chciała już do Was dotrzeć:) już za Wami tęsknię:):)
Moi Drodzy, i znowu poniedziałek... Czas zatem otworzyć listę obecnosci na czwartkowym spocie ;) :)
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:43 ----------
Ja nie jestem pewna jeszcze obecnosci..., chyba że dotrę do Was jakos po 20.00 ;)
Niewykluczone ze tym razem będę , mamy z Doldim pewną sprawę do załatwienia ;)
jestem i ja we czwartek:) ...ale wiesz Jola, tym razem Twoja obecność musi być potwierdzona:):):)
nie liczymy na wypowiedzi tylko na obecność Jola:):):)
i ja melduje się w czwartek w końcu to 8 marca i trzeba dopieścić nasze kobietki :D
będziemy czekali Jola:)
drodzy forumowicze bardzo mi zależy na obecnosci kogoś w komputerem cos niedobrego się dzieje z moją alfą i chciałbym to sprawdzić jeżeli ktoś może w drodze wyjątku to zrobić proszę o info
Zgóry dziękuję i pozdrawiam Maciekqm
Tak jak pisałem, zazwyczaj mam kompa z alfadiagiem i fesem, przypomnij w czwartek przed 16 na pw...
ostatnio nieuniknione sploty wydarzeń uniemożliwiają mi pojawienie się w KEN'ie :D, choć przyznam, że trochę się działo z moją alfą, a m.in. zarysowałem nadkole :D ale są i dobre informacje, wymienione zostały palniki i zregenerowane reflektory :) w ten czwartek raczej też nie zawitam (nieszczęsny dzień kobiet) :D
Żeby przeczytać te wszystkie strony w tym temacie, to naprawdę trzeba trochę namęczyć... piwa :)
...no dobra, powiedzmy że przyjmujemy usprawiedliwienie:) tymczasem szkoda wielka że nie będzie Cię w najbliższy czwartek - mamy Jubilata a w zasadzie Jubilatkę:):):)
oj Jola, 18ste urodziny trzeba świętować:):):)
Witam koleżanki i kolegów,
Jestem na etapie zgłębiania wiedzy oraz poszukiwań 159 SW. Chciałbym wpaść na najbliższe Wasze spotkanie do KEN Center aby pogadać "na żywo" z użytkownikami tego modelu. Czy będzie ktoś mający 159 w najbliższy czwartek?
Pozdrawiam,
Marcin
I to pewnie nie jedna :)
Ja niestety musze zglosic swoja nieobecnosc na dzisiaj :/
a ja jeszcze nie mam pwnosci..., na 19.00 na pewno nie dotrę..., może później...
no to może później uda mi się do Was dotrzeć, bo zapomnę jak wyglądacie;):P