Zapewne jedna z 3 widzianych w Rewalu to moja. Pozdro
Printable View
Dareme widziale Cie dzisiaj przed dosc specyficznym miejscu: ) czy zalatwiales tam to co mysle ze zalatwiales? :)
spowiedz przedslubna :) tez Cie widzialem.
To kiedy zmieniasz stan skupienia? :)
Wlasnie w sobote zmienilem :)
To Gratulacje! :) I Wszystkiego Najlepszego :)
dzieki wielkie :)
Dzisiaj spogladajac w lusterko zobaczylem cos co wywolalo u mnie najpierw mega zdziwienie a pozniej mega banan :) Alfa 166 na Taxi :)
dajcie mi numer do tego taksówkarza, to tylko jego będę zamawiać :P
Zeby nie bylo ze reklama...powiem tylko ze to taka zMIXowana taksowka :)
Duńska na Teskoju, czarne "666"....zaglądałem jak złodziej;), oblazłem z każdej strony - Kawał dobrego statku. Pozdrawiam kierownika
Pozdrawiam pozdrawiam :) trzeba bylo zasiasc do srodka otwarta byla :)
Rozmawiałem z Pawłem i wolałby jednak nie dawać swojego prywatnego numeru.Jak co to pytajcie o numer boczny 24 w Mix Taxi.
Szwagier pracuje w jednej z korporacji szczecińskich i mówił mi, że mają oficjalnie zakazane kursy na prywatny telefon.
Dzisiaj lekko po ósmej na manhatanie widziana czarna alfa 666 wyglądająca jak 166tka po lifcie :P
Heh to moja niunia jechala do pracy :)
Model 666 pozostal po poprzednim wlascicielu ale faktycznie wyglada jak 166 FL :)
Pozwalasz jej tak szybko jeździć w zabudowanym? :D
Nie pozwalam :) ale fakt, często jeździ szybciej niż ja...
Ja omijam niespodzianki Polskich wspaniałych dróg :) Choć jak to z kobietami...jak jadę normalnie (przepisowo) to mówi co się tak wleczesz dzisiaj, jak mam dzień wysokich obrotów to się pyta czy ktoś nas goni? :) Nie dogodzisz :)
Daj znać jak wpadniesz następnym razem...zrobimy spota :)
Teraz stacjonuje na 5 lipca. Robicie jakieś spoty w szczecinie?
Już z wyprzedzeniem pozdrawiam wszystkich Alfistów spotkanych w Szczecinie :D
To tak, gdybym nie zdążyła odmachać :)
I nawzajem
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Pozdro dla kolegi w 147 dzis w Koszalinie. Numer rej. ZKO60UL z ramkami klubowymi. Zostałeś sfotografowany od tyłu... :)
Czy to tylko moje odczucia czy jakiś standard, ze mito i giulietty się nie "kłaniają"?
Jakby ktoś widział czarną 159 SW w Szczecinie - to ja! Początek rejestracji ZS, koniec X.
Z reguły macham... no chyba, że się zagapię :-)
Ja już nie pamiętam kiedy ktoś mi odmachał. Generalnie im starszy model Alfy tym więcej szansy na pozdrowienie...
Wśród właścicieli 159 zwyczaj pozdrawiania jest dość powszechny :)
Jeszcze nigdy nikt mi nie odmachał z Julki czy Giulki...choć w ZS 159 też nie często odmachają..
My w 159 machamy sobie częściej na ulicach bo rano się jeszcze w serwisie nie widzieliśmy ;)
Endrjus widziany jakoś w tygodniu ok.8 rano.Przy dworcu wysadził jedną panią a zatrzymał się w miejscu zawrotki autobusu 75.Permanentna inwigilacja z mojej strony:)
A ktos z forum mieszka na warszewie w okolicach alpejskiej? Bo na podworku 159sw, 156sw, gt i czasami jeszcze z tej okolicy wyjezdzala brera ale nie jestem pewien czy to z tego samego domu.
Lukasz ja Ciebie tez czesto widuje na kolumba...ostatnio jechales dwa auta za mna :)
Pozdro dla oramkowanego kolegi ze szczecinka (156sedan, chyba ciemnozielona), ktory stal wczoraj ok. 17 na takim dosc sporym parkingu niedaleko lidla :)