logo rtv na zderzak i jest sponsor heh tylko jak tu tak jeździć:P
Printable View
logo rtv na zderzak i jest sponsor heh tylko jak tu tak jeździć:P
zlot nadal aktualny.. ? ? :)
noo miejmy nadzieje..
a Ja w Piatek oddalem alfe do mechanika bo siadl Mi wysprzeglik :( ale w sobote juz odebralem i jest OK !!
Na spota się stawie, jeśli 16-ty aktualny :) Paweł postraszyłeś, że w naszych Alfach ręczny nie puszcza na mrozach i teraz się boję pobawić na śliskim. Zepsułeś zabawe:mad:. Temat końcówki ogarnięty? Dotarły zdjęcia?
Nie wiem jak twoja, ale moja jest ścięta w skos. Jak na to dokładnie popatrzyłem to dołem kończy się praktycznie równo z ori (jakiś max 1 cm bardziej wystaje), natomiast górą wystaje dalej o ten skos. Im więcej uda Ci się ją schować, tym moim zdaniem lepiej to wygląda. W niedziele oblookamy :D
Pozdrowienia dla macko. Jechałem za tobą na Nawojowskiej dzisiaj. Gdzie się pomarańczowe felgi podziały???
Pewno zimówki ma na innym komplecie felg.
to jak panowie niedziela o 18?
No git. A mogę się pokazać z uszkodzonym zderzakiem? Jakoś nie mam natchnienia na mrozie i śniegu zmieniać. :)
No to i ja wpadne
godzina/dzień ustalona- propozycje miejsca:)
To może Sandecja, parking podziemny? Jest ryzyko, że będą opady, jak patrze na prognoze
Mi tez pasuje / bede :)
Panowie a o 17 nie dacie rady? Ja muszę być w domu po 19tej a przy tej pogodzie jazda z drugiego końca Sącza do Gorlic może zając godzinę... Chyba, że już macie poustalane wszystko to spróbuję coś wymyślić.
jak dla mnie nawet lepiej z tą 17:)
To jest nas dwóch:) Ale tak, jak pisałem nic na siłę.
Dla mnie 17 za wcześnie.
Dla mnie spoko. :)
Ja też powinienem dotrzeć na leciutko po 17-tej ;)
tez bede lekko po 17
Paweł bierzesz swoja polowke ? ? :)
laska jak bedziesz mial kierowce to mozna i taka polowke zalatwic :)
No niestety brak chętnych... Każdy by wolał zająć się "połówką" :)
To może idźmy na kompromis i spotkajmy się o 17.30.
Ze mną jak z dzieckiem. :) Ja się zgadzam.
Ja przyjadę na 90% z kolegą z forum (Tarsar) i bez połówki bo: po pierwsze prowadzę, po drugie w Sączu można połówki kupić taniej więc po co obciążać V6 balastem:)?
Mi tez pasuje, I tak bede po 17 lekko :):):)
również będę po 17, do zob:)
Grzesiek ale Ci paskudnie ten peugeot wyjechał... Gdyby nie to że hamulce mam zrobione to bym Ci w bagażniku siedział :)
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...862094398.html
Kupujemy? Na maskotkę lokalnego klubu by się nadało. ;)