Pozdrowienia dla kolegi na parkingu pod M1 Zabrze ;)
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi na parkingu pod M1 Zabrze ;)
pozdrawiam quatra co go niewidzialem bo l-ka jechal i dopiero smsem mnie pozdrowil;p i pozdrowienia takze dla kierownika srebrnej 156 na SBI mijanej w bystrej z mojej strony dlugi i lapa ale kolega chyba sie niekapnol choc ramki byly:)
ja pozdrawiam kolegów z Suchej :) jeden chyba czerwona Brera lub Gt..drugi w 156 :) lubie przez ta Sucha Beskidzka jechać :) zawsze ktoś odmacha :)
Dzięki za pozdrowionka.Tak jak majster wcześniej pisał to z pewnością moja T.S.-a stoi na XXX-tce. A ja też zastanawiałem się czyje to piękne czarne MiTo zagościło na tym osiedlu?
---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:41 ----------
Możesz poręczyć nawet prawą nogą że to moja.Na tym osiedlu jest tylko jedna benzyna z ramkami klubowymi.:)
ja pozdrawiam dziś mijane cztery Alfy na Sośnicy,dwie czerwone 156, jedną ciemną(chyba czarna) 159 i Alfe GT na SG,niestety żaden z kierowców nie odwzajemnił pozdrowień.
POzdrawiam KULI
[QUOTE=Darek-1989;642511]Pozdrowienia dla TOM82 który czekał aż jego bella wyschnie po myciu:)
dzięki za pozdrowienia :)
Pozdrawiam kolegę z srebrnej Alfy 156 SW na tablicach RP z naszymi ramkami.
Wpuściłem Cie przed siebie na przejeździe kolejowym.
Jechałem firmowym Doblo :)
Pozdrawiam Pana jadącego dzisiaj czerwoną 156 na blachach LPA jadącego do Komarówki:) Odmachane:D
Pozdro dla Poulsena widzianego niemal że codziennie na żywcu zawsze pełna kultura rączki do góry :) (ostatnio jak cie widziałem koło żabki to zaraz za mną jechała moja młoda 146 czerwoną i też na ciebie machała ) :)