Pozdrawiam kierownika bordo-metalic 146 oramkowanej, zaparkowanej w Jeleniej Górze na Morcinka :)
Printable View
Pozdrawiam kierownika bordo-metalic 146 oramkowanej, zaparkowanej w Jeleniej Górze na Morcinka :)
Pozdro dla kierowników:
Dziś rano - osiedle zawiszów Świdnica - alfa 156, machniecie rączką z odwzajemnieniem:) (ja kierowałem 146'stką granatową DSW 26146)
Na tym samym osiedlu w tej samej chwili była czarna 146'stka
Z koleji też dzisiaj przed 18 - na Księcia Bolka w świdnicy stała zaparkowana 147 - jestem pewnien, że była to Alfa Flatbeet'a :)
Pozdro dla wszystkich :)
dzisiaj w Jeleniej Górze na J. Pawła II widziana czarna 156 SW oramkowana(na światłach skręciła w prawo w stronę Tesco) pozdrawiam
Dziś pozdrowionka obustronne, wieczorkiem w Lubinie na obwodnicy z przylesia na ustronie mrugała awaryjnymi czarna AR 159 SW DLU, mrugnąłem długimi.
Kto dzisiaj jechał za mną przed AOW białą 159SW? :)
Przypuszczam, że jeśli blachy PO, to SHEMAGONISH :)
Pozdrowienia dla Kierowcy 166 2.5 v6 widzianego wczoraj ok godz. 16 pod Kauflandem w Ząbkowicach Śl.:)Piękna Maszynka:D
Jeżeli widziana była AR 166 V6 w ciemnej śliwce,to była to moja Alfa (Pozdrawiam,dziękuję!),ale wiem,że z okolic jeździ jeszcze jedna ciemna 166-tka (ale w dieslu).
Ja na parkingu pod Lidl po godzinie 15, w Ząbkowicach widziałam 159 SW w ciemnym kolorze. :)
- - - Updated - - -
Ile razy ja widuję maszynkę SHEMAGONISHA,grzecznie warującą na podwórku za ogrodzeniem,to...na palcach nie zliczę :)