Spoko chłop :) Szukam sobie alfy 166 polifta...nie znajdę to przedlift będzie na "full wypasie" :) Giulia obudziła we mnie żyłkę alfisty, która była uśpiona przez lancię thesis :)
Printable View
Spoko chłop :) Szukam sobie alfy 166 polifta...nie znajdę to przedlift będzie na "full wypasie" :) Giulia obudziła we mnie żyłkę alfisty, która była uśpiona przez lancię thesis :)
Spoko, spoko, ogólnie kuzyna też nieźle na Thesisy wzięło :D
Jak się doświadczy raz przejażdżki thesisem w bdb stanie to można się utopić w niej :) tak bywa :)
Panowie jest sprawa. Potrzebuję pomocy z przywróceniem navi u siebie w aucie. Ostatnio zrobiłem aktualizację na 12.3 wszystko się udało super dziś wypalone najnowsze mapy smigalo az miło do póki nie zaczelem kombinować że zmiana włoskiego na ang głos i się wszystko posypało.. Mam teraz czarny ekran :-D
Słyszałem, ze ktoś od nas ogarnia te navi, co mam zrobić ??
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Pany temat nie aktualny... ogarnąłem ale uff już miałem zalamke, ze już po radiu. Chyba ze 40 razy wlaczalem i wył żeby wskrzesic tego piepszonego flaszera i wresZcie się udało. Miłego weekendu :-)
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Thesis też busso...ale tylko z automatem aisina plus dużo cięższa buda niż alfa 166 to i napewno efekt przyspieszania gorszy....ale ta wygoda :) ilość miejsca w środku...Gdy teraz do żony alfy wsiadam to czuje się jakbym do malonga 126p wsiadał. Thesis to wygoda...alfa 166 ma zacięcie sportowe i te rzeźbione fotele jeszcze... :) Giulia obudziła we mnie ponownie alfistę :D
Jest dokładnie jak piszesz, mi ogólnie thesis się podobał, ale dopiero u Mariusza jeździłem nim, wcześniej jakoś okazji nie miałem, ale jeździłem za to quattroporte i ono łączy thesisa i 166 z ogromnym plusem :-)
takim ?
Załącznik 227839