A sprawdzaliscie dobrze gumy stabilizatora. Czasami wyglądają dobrze a dopiero pod dużą breszka wychodzi minimalny luz i potrafi to to hałasu narobic
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Printable View
A sprawdzaliscie dobrze gumy stabilizatora. Czasami wyglądają dobrze a dopiero pod dużą breszka wychodzi minimalny luz i potrafi to to hałasu narobic
Witam panowie
Szukam 156 FL 1.9 JTD 16V (kompletny przód) macie może coś ?
Mile widziany transport :D
lampy Ci odpadają na dzień dobry :)
szukaj w UK tam chociaż za transport taniej zgarniesz a najlepiej pukniętą w dupe to i dawce będziesz miał
Szukam ale właśnie ciężko znaleźć coś dobrego (właściwie to kolega szuka) ;)
Copart.co.uk tam znajdziesz rozbitków ale rejestracja jednorazowo płatna żeby w aukcji uczestniczyc
Pablo mozesz mi mniejwiecej objaśnić o co chodzi na tej stronce?
To są aukcje rozbitków?
Wystarczy tam zalicytować i czekać na tą datę aukcji? Jak mnie ktoś przebija to pokazuje mi to (coś jak ebay/allegro) czy na jakiej zasadzie to jest? :)
Rejestruje się za 60 funtów jednorazowo. To są auta z ubrzpieczalni. Jako zwykły człowiek możesz licytować tylko auta kategorii C i D . Przy kazdym masz date aukcji i numer. Aukcja jest danego dnia o 12 i wtedy najwięcej się dzieje. Do tego masz typ aukcji. Najlepsze jest pure sale bo za ile wylicytujesz za tyle masz. On approval sprzedający po aukcji musi zatwierdzić twoja ofertę. On minimum bit jest ustalony prog dolny poniżej którego pomimo wygranej licytacji auta nie oddadzą.
Zresztą masz wszystko pięknie opisane na stronie
jakbyś zszedł do 700 to może :P
hej, skoro taka cisza na forum, to sie pochwale jak ja smigam przez ostatni tydzien do pracy-----
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=130208&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=130209&stc=1
aby sie dostac do motorka zmieniajacego padki nadmuchu musialem zdjac pulke!