Pozdrawiam srebrną 147 widzianą dzisiaj popołudniu na drodze ze Skoczowa do Kończyc - mijanka na łukach w Dębowcu. Niestety trochę sie mi śpieszyło więc nie przyuważyłem czy są ramki ;)
Printable View
Pozdrawiam srebrną 147 widzianą dzisiaj popołudniu na drodze ze Skoczowa do Kończyc - mijanka na łukach w Dębowcu. Niestety trochę sie mi śpieszyło więc nie przyuważyłem czy są ramki ;)
Pozdrawiam srebrną 156 na rej SO którą wyprzedzałem wczoraj tj 23.08.2011 o godz. 21.20 na Roździeńskiego w kierunku Katowic, dałem awaryjki a czy był odzew to nie wiem, ale ramki napewno były :)
wczoraj widziana czarna chyba 166 na tablicach SG w Zabrzu okolo 11 pod kosciolem Sw. Kamila naklejka alfaholicy na tylej szybie ;) pozdrawiam własciciela
Pozdrowienia dla Alfaholika, ktory zaparkowal swoja srebrna 156 pod auchan przy srednicowie w okolicy 9:30 (ogromny napis z tylu: alfaholicy.org) :)
kto dzis na bielsku machał do mnie z niebieskiej 156 ?? ja jechałem z przeciwka 156sw granatowa. zauważyłem cie w ostatniej chwili :)
bociex ty masz na tyle srebrną ramke chrom w tej swojej GT?:P czemu tak szybko spieprzales w dg na trase na katowice ;) stalismy za tobą 2x 147, na światlach tylko miedzy nami jakis shit byl ;)
czarna SGL 147 na ramkach stała wczoraj pod tesco w gliwicach ok 16-17
Ja pozdrawiam stojącą wczoraj czerwona gtv-kę pod SCC Tesco na tablicach SPI ramki klubowe. Stałem parę samochodów dalej i uwinąłem się szybciej z zakupami ;)
Czerwona 147 na tablicach SY mijana dzisiaj ok, 14 naprzeciwko Marko w Zabrzu.
Nie mrugałem bo jechałem firmówką :)