Z rynku USA? Czy "nasza" z salonu? Bo jeśli USA to by tłumaczyło różnice.
Printable View
Czyli to kwestia wyposażenia. Zawsze mnie dziwiła ogromna rozbieżność pomiędzy jakością najniższej wersji (ta plastikowa deska rozdzielcza), a wyższych (ta obszyta skórą). Dla mnie przepaść.
Widać, że Veloce TI była dobrze skonfigurowana :)
A ja mam giulię z 2017 i miękką gumę na dole. :)
Wydaje mi się że w tej dyskusji rozjeżdża nam się co kto rozumie pod poj. "wyścielenie".
Ja osobiście przez wyścielenie rozumiałbym że cała pow wnętrza to jakiś krótko ostrzyżony misiek, a nie tylko premium denko .
To żekłwszy - generalnie mnie to wali. jest to najmniej istotna część tego samochodu. Bardziej ważne byłoby aby zrobić go tak coby fajnie wchodziła butelka.
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Nie wiem czy to nie szło w parze z takimi siatkami na drobiazgi na tunelu środkowym (po bokach)
W Giuliettcie było podobnie, wersja Distinctive doposażona (skóry, panel z aluminium szczotkowanego itp.) wygląda zacnie, a wersje słabsze wyposażeniowo to już kiepścizna była.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Ja nie wiem czy to nie jest też kwestia dealera: w Reiski potrafili robić rzeczy gdzie indziej niedostępne np. można było zamówić wersję bez karbonowych progów za to że spoilerem.
W momencie kiedy ja zamawiałem nie można było domówić audio Harmana, a jednak dealer coś pokombinował i dało się.
Być może to kwestia zaznaczania jakiś dziwnych opcji przy składaniu zamówienia, nie wiem...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk