Dwa ostatnie i będzie Pan zadowolony - co do zabezpieczenia i trwałości i łatwosci stosowania. No a rysy to już lakiernik albo korekta jakaś bardziej agresywna.
Printable View
Dwa ostatnie i będzie Pan zadowolony - co do zabezpieczenia i trwałości i łatwosci stosowania. No a rysy to już lakiernik albo korekta jakaś bardziej agresywna.
Jak chcesz Cherry Glaze to daj adres. Mam chyba pół butelki której nie używam odkąd przeszedłem na produkty Softa - mogę Ci wysłać, po co ma się u mnie marnować.
silver001 zdecydowanie warte uwagi jest nowe ADBL AIO.
Do tego ADBL Quick Wax i masz fajne kombo, które wytrzyma dlużej niż 3 tygodnie.
Artih, testowałeś to AIO od ADBL? Generalnie lubię ich produkty, a szukam czegoś w tym stylu do pielęgnacji auta mojej mamy.
Po prawie 8 latach posiadania czarnych aut zmieniłem na białe. Wiadomo jak to z nowym nabytkiem poleciało szorowanie. APC > glinka > szampon > wycieranie i w tym momencie zdałem sobie sprawę ile czasu człowiek zmarnował na czarny lakier. Po takim szorowaniu i wymyciu wosków oraz wypełniaczy na czarnym lakierze AR ukazywała się masakra z hologramów, a biały? Wygląda po samym myciu jak nówka po polerce w dodatku twarda woda mu nie straszna dlatego szczerze polecam jasne kolory zaoszczędzimy czas i pieniądze :lol:
Ale po ciężkiej pracy nie będzie tego WOW [emoji17]
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Bo nie będzie ciężkiej pracy to raz, a dwa co mi z tego WOW jak wyjeżdżałem z domu do pracy, wracałem i już było po efekcie WOW. Czarny wygląda fajnie na fotkach jak sobie po woskowaniu szybką sesyjkę strzelisz :P Z nudów poszedł bardzo szybki one step Megs UC na DA, przeleciałem ipa, a teraz lecę nakładać fusso. Oczywiście dedykowane do ciemnych lakierów :D
Miałem białe Fiaty i fakt, ten kolor jest łatwiejszy w utrzymaniu. Nie widać swirli i innych takich, ale z drugiej strony efekt wow znika równie szybko. Tylko wóz zamiast na ciemnoszary zmienia się na jasnoszary. Tyle różnicy. No i biały od brudu bardziej "matowieje", czarny się jednak pod tą warstwą syfu świeci. Coś za coś. Z tą ciężką pracą to nie przesadzajcie. Ładuje się raz na rok dobre AIO, wosk a potem już tylko jedzie quick waxem. I czarny będzie świetnie wyglądał przez cały rok, podobnie jak biały. Jeden wielki plus to to że na białym nie widać osadów z twardej wody.