Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 (ramki były) z którym mijałam się wczoraj na skrzyżowaniu na Medyków w K-ach ok. 18.00. Taką piękną Alfą jechałam, a Ty nawet nie spojrzałeś!:P :P
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 (ramki były) z którym mijałam się wczoraj na skrzyżowaniu na Medyków w K-ach ok. 18.00. Taką piękną Alfą jechałam, a Ty nawet nie spojrzałeś!:P :P
pozdrawiam czarna GTV (kobielczak?) widziana wczoraj jak zjezdzala w gliwicach z toszeckiej na dk kolo 21;) dalam awaryjne ale bylam zadaleko chyba;p
hm.. to chyba nie ja... ;)
Wczoraj o 21 to ja Mam Talent ogladalem ;D
Pozdrawiam kierownika granatowej 147 widzianej dzisiaj na dk-88 w okolicach zjazdu na Toszecką około 10:30 rano.
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
A, jeszcze pozdrawiam właściciela oramkowanej, czerwonej 147 z rejestracją SD, którą spotkałem zaparkowaną dzisiaj w Czeladzi. Jakoś tak ok. 16 chyba było...
A ja pozdrawiam całą masę Alf (chyba tylko jedna na ramkach) widziane pt-nd od Czeladzi po Zakopane :)
pozdro dla oramkowanej 159 SW widzianej dzisiaj przed 8 na ul. Lubicz w Krakowie. Stalem na przejsciu, wiec nie machalem :D
Może być 7.55, znaczy, że powoli jechałem. :)