myślałem, że kolumną zabezpieczoną lawetami :D
Printable View
myślałem, że kolumną zabezpieczoną lawetami :D
Taka podpowiedź z mojej strony może warto zmienić miejsce waszych spotkań ze względu na zainteresowanie policji, oni nie odpuszczą i będą walić mandaty, trzepać auta, sprawdzac stan techniczny, zwykli siepacze z prewencji czy z wrd nie rozróżniają czy jesteście z takiego czy innego klubu, patrole wiw-u też krążą jak rekiny :))) taka przestroga po co psuć sobie opinie.
Wiesz ? Nie raz policja zaglądała jak byliśmy na spocie i nigdy nie podjechali do nas. Mi tam mogą sprawdzać auto które jest zgaszone , zamknięte a kluczyki w kieszeni [emoji4]
Nie wiem za bardzo o co chodzi. Szczerze mówiąc nie spotkałem się nawet z najmniejszym zainteresowaniem policji na spocie - nigdy.
Chodzi o to, że na jakimś dużym spocie w zeszłym roku pod milenijnym z okazji rozpoczęcia, bądź zakończenia sezonu, jakiś kretyn namalował penisa na radiowozie. Od tamtej pory policja pojawia się na każdym spocie, sprawdzają auta na wjeździe, czy wyjeździe. Jednak jeśli nie ma się czego bać to w czym problem? Jeśli masz niesprawne auto, to może to wcale nie jest taki zły pomysł? ;) A tym bardziej, skoro do Waszej grupy nie podjechali nigdy, to po co zmieniać na siłę miejsce z tego powodu?
Na pocieszenie, tego kretyna wsypał jego własny "kumpel". Więc za swoje dostał. Na naszych normalnych spotach w życiu nie uświadczyłem żadnego trzepania. Poza tym my nic nie odwalamy więc czego mieli by się czepić :)
Grupa "Pod Milą" załatwiła sprawę pozytywnie i problem policji dawno za nami.
Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka
Zapraszamy na przejazd trasami rajdu elmot temat otwarty
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka