Zakup używanej Gulietty w kwocie 30 - 40 tyś. zł.
Witam wszystkich forumowiczów i użytkowników Alfy Romeo Giulietta. Proszę o radę w temacie zakupu Gulietty w kwocie między 30 a 40 tyś zł. Czy za tę kwotę można kupić sensowny egzemplarz? Interesuje mnie wyłącznie silnik benzynowy i manualna skrzynia biegów. Silnik najlepiej 120 konny. Czy obawiać się aut z przed faceliftingu z przebiegami okolo 150 tyś km? (roczniki 2010 do 2013) słyszałem że miały problemy wieku dziecięcego.
Bardzo proszę o konkretne rady w tym temacie. To dla mnie dużo pieniędzy i kosztuje mnie to wiele wyrzeczeń a w jestem zakocgany w ttm modelu
jaki silnik wybrać do gulietty??
Siemka,po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do alfy i wybór padł na guliette ale zastanawiam się z jakim silnikiem.Słyszałem różne opinie o 1.4 i chciałbym się was spytać jak się tym lata,jak to znosi LPG i ogólnie opinie o tym motorze,o JTD się raczej nie pytam bo nie ważne czy wezmę 16 czy 2.0 wybór bedzie i tak dobry:)tylko nie wiem czy 1.6 nie bedzie za słaby:)
ogólnie budzet nie jest duży bo max 25 tys. ale już spokojnie coś wyrwę w tym przedziale z początku produkcji:)