Również pozdrawiam.
Printable View
to ja codziennie ta trasa jezdze rowniez pozdr.Cytat:
A ja pozdrawiam niebieską 156 sportwagon mijaną dzisiaj rano na trasie 94 w kierunku olkusz dąbrowa chyba już drugi raz ją widzę nie machałem bo zaspany po nocce jechałem ale ramki klubowe miała;]
Pozdrawiam kolegę z srebrnej 156 sw ze skasowaną prawą stroną, który wpuścił mnie przed siebie na Pawiej w Krakowie w okolicach 15.15. Przykro się parzyło na tak pokiereszowany bok. Szybkiej naprawy życzę.
Pozdrawiam kolegę w czerwonej 147 dziś w Mikołowie ;)
Piękna alfa!
Pozdro dla kierownika srebrnej 156 z naklejką JKAR.org na blachach SC widzianej na światłach w Częstochowie ok godz 9, a także kierownika 156 SW oramkowanej widzianej w Chrzanowie ok. 11:30.
A także dla Michal_wce który zmierzał na Sienkiewicza w Wadowicach w kierunku swojej Belli ;)
Pozdrowienia dla brera21 która spotkałem na ul. Lipnickiej dziś po 18. Światełka były nieodwzajemnione bo gadałem przez telefon :)
Pozdrawiam czarną 145 na blachach SBI + ramki często ostatnio spotykaną w Bielsku lub Bystrej. Na szybie jakiś naklejony numerek jeszcze, kto tym śmiga?
No i oczywiście Toma82, którego widuje praktycznie na okrągło 2-3 razy w tygodniu. Dziś o 16:30 jechał w kierunku Bystrej.
pozdrawiam czarne Mito oramkowane stojące w korku na wiadukcie w S-c koło reala, stałem po drugiej stronie ale widać było zrezygnowanie u kolegi i sie nie rozglądał za bardzo, zresztą u mnie też jeśli 1.5h dziś jechałem z Sosnowca do Katowic na 3 stawy i to objazdami...
w tym czasie w korkach w każdą możliwą strone mnóstwo alf widzianych, jeszcze chyba nigdy tylu nie widziałem w tak krótkim odstępie czasowym, ale wszystkie bez ramek.