u mnie dziś wielkie sprzątanie - piękna pogoda, ja na urlopie - rewelacja - dziś odkurzone plus plakowanie :) oraz wymiana kółek, jutro kąpanie plus wosk na wiosnę ;) i będzie git
Printable View
u mnie dziś wielkie sprzątanie - piękna pogoda, ja na urlopie - rewelacja - dziś odkurzone plus plakowanie :) oraz wymiana kółek, jutro kąpanie plus wosk na wiosnę ;) i będzie git
Wiosna blisko , trzeba trochę podłubać przy aucie, no i wyczyscic porzadnie, poki co male zmiany z dzis zalozona pokrywa po zimowym malowaniu + malowanie klockow z zalozenie alufelg
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...#ixzz1pJGDjMdA
Jezusie czym ty masz przykręconą tarczę do piasty
pewnie śrubokrętem xD
u mnie od dziś za smarowanie odpowiedzialny jest Millers XFD 5w40 i filtr boscha..
A ja dzisiaj wymieniłem filtr pyłkowy. Jedyny filtr w mojej belli który mogę wymienić sam, hehe.
Tak , wlasna praca w zimne dni , w ciepłej piwnicy przy dobrym piwku :). Najpierw malowanie fragmentow na czerwono, naklejki, kilka warstw bialego akrylu, odklejenie naklejek i lakierowanie.
hjeniu uwagi nie zwrocilem wiekszej na to, wydaje mi sie ze tak ma byc i juz :) Ale omen slusznie napisal hehe :)
Pzdr